Kong Jumbler hundeleke

Hunder kan nok ikke være misunnelige, hadde de kunnet vært det så hadde nok Amanda vært det på ett av Kaos sine nye leker nå.
PH hadde kjøpt litt nytt til Kaos, og så hadde han det med for å vise til Amanda, ja hun fikk prøve det også, og må si at det var et hundeleke som virkelig slo an.
Jeg har ikke sett slike før, så vet ikke om det er noe nytt eller noe som har vært en stund. Kaos hadde blitt veldig begeistret også, for til Amandas skuffelse så tok PH det med seg når han dro.
Amanda har nok leker nå, men det er jo en fødselsdag i november.. og så er det jul, så vi får se.

Her er ihvertfall Amanda med kongen

kong jumbler kong jumbler kong jumbler large xlarge

Den heter Kong Jumbler, og er en interaktiv hundeleke, denne er i str Large/X-Large, og nå så jeg også inne på nettsiden at den er ny.
Sjelden jeg har sett en leke slå så godt an med en gang, både den ballen inni, håndtakene og lyden tror jeg gjorde at den passet så bra.
Materialet er nok slik at det holder en stund for en «slik» som Amanda, om hun ikke legger seg til å tygge på den, noe hun ikke får lov med lekene sine, hun får tygge på bein i steden 🙂

About the Author

Posted by

4 kommentarer

Ikke helt sikker på hvordan jeg skal forklare det, men ikke slik «irriterende» piping, selv om det nok kan bli irriterende i lengden, mere «skviise» lyd tror jeg.
Amanda tygde ikke så mye at det ble noe særlig til lyd, hun kan være forbausende forsiktig til tider. men det er ikke den slags leke hun får ha liggende, da er det over og ut med den 😛
Men er garantert det neste jeg skal kjøpe til henne av hundeleke, for denne slo virkelig godt an!

Lik

Du må filme den lyden, for jeg er ikke helt sikker på om jeg har fantasi nok til å se for meg hva «skviise»-lyd er :p
Nei, det er enkelte leker de ikke får ha fremme hele tiden. Hos oss er det tøyleker, for de blir makulert i løpet av 5 minutter.

Lik

Får se i nov/des, så kan jeg filme da 🙂 Håper Amanda liker den like godt da som nå
Nå har vi ikke framme noe leker inne, ute ligger et par på plen.. Men når jeg sier nei så legger Amanda den bare fra seg uten videre.
Men hun er fantastisk flink til å finne «leker» inne her selv……

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Hunder kan nok ikke være misunnelige, hadde de kunnet vært det så hadde nok Amanda vært det på ett av Kaos sine nye leker nå. PH hadde kjøpt litt nytt til Kaos, og så hadde han det med for å vise til Amanda, ja hun fikk prøve det også, og må si at det var et hundeleke som virkelig slo an. Jeg har ikke sett slike før, så vet ikke om det er noe nytt eller noe Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: