Man hører så mye rart..

Snakk om dårlig dag!
Gikk nesten som sirup på jobb i dag, og fikk migrene utpå dagen, helt uten grunn. Men har jo med medisin, så fikk tatt den med det samme og håpet på det beste. Det gikk greit, så fortsatte i sirupen min..
Var en tur på butikken, på jobb igjen og så syklet jeg hjem.
Hadde jo så mange planer for hva jeg skulle gjøre når jeg kom hjem, men når jeg kom hjem var jeg helt utkjørt, og trøtt. Prøvde å slappe av litt, men det gikk ikke. Så fant ut at middag hjalp sikkert.. Laget middag, som var veldig godt, og så la jeg meg på sofaen og sov et par timer, det gjorde så godt, når jeg sto opp igjen var jeg helt som før.
Fant ut at jeg fikk ordne litt småtteri inne her i kveld, og slappe av, så får jeg ta en økt i bilen i morgen. Nå er det jo igjen bare slik «pusleri» for meg.. og det er bare kos.

Så var det dette med å høre mye rart.. For en god stund siden en dag jeg var på jobb så ringte mobilen, og det var renholdslederen i kommunen, og hun kunne fortelle meg at hun nå hadde bestilt cachemaskin!  Jeg ble helt stille et øyeblikk, og tenkte så det knaket (utrolig mye man rekker å tenke på et par sekunder) Først tenkte jeg hva er en cachemaskin? Og så tenkte jeg at det var da bra, nå er det ikke så rart at renholdslederen snakker om ting som har med slik å gjøre, siden hun driver med geocaching selv, så det tenkte jeg ikke over engang. Nå husker jeg ikke helt hvordan resten av samtalen var, men jeg ble litt skuffet når jeg ikke fikk visst hva en cachemaskin var, siden det var en Kärchers maskin hun hadde bestilt.. Nå var det en maskin jeg har ønsket en stund, så ble jo glad likevel 😛
Fikk brukt maskinen i dag, og den var veldig bra, selv om den hverken fant eller laget cacher..
Hjernen var nok i cachemodus 😆

Når jeg sto opp igjen i kveld, så hadde ikke Amanda det travelt med å opp, men ser ut som hun hører bra

IMG_9987 (800x533)

2 kommentarer om “Man hører så mye rart..

 1. Kjedelig med sånne migrenedager! Jeg har heldigvis ikke migrene selv, men jeg kan til en viss grad forestille meg hvor forferdelig det må være.

  *ler og ler* Cache og Kärcher kan nok høres likt ut i forbifarten ja, og så kjekt det hadde vært med en maskin som lager cacher! Men finne de, det vil jeg gjøre selv :p

  Liker

  1. Begynte med ny medisin i vår, så trodde anfallene skulle minke, og det har de nok gjort også, men virker nesten som om jeg bli dårligere nå en før, etterpå. Får se det an, skal til legen igjen i høst engang..
   Jeg ble en smule forundret ja, over cachemaskinen, man hører det man vil/tror.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.