Trillebårlass

Hardt å være gartner.. «hobbygartner» vel å merke. Rett fra jobb til å klippe litt plen, nå har det regnet så mye at det var klabbete, men den hadde vokst så utrolig mye at jeg måtte bare benytte oppholdsværet til å få klippet deler av den.
Må vel få klippet resten senere i uken.

Alt gikk så greit på jobb i dag, fra å få litt småpanikk over at jeg ikke skal rekke å bli ferdig med alt til ferien, så ser jeg nå at jeg er i rute til å få alt ferdig uten alt for mye stress, eller ikke stress i det hele tatt.
Det nærmer seg ihvertfall fort til ferien nå, og enda raskere til bobilen!
Jeg gleder meg så mye, et par småting jeg ikke liker med den, det ene er størrelsen.. jeg syntes forrige var stor, denne er en del større.. vi får «eu» kontrollen hvert år, men slik er det bare, får se det positive i det, man får avdekket eventuelle feil og mangler før de blir for store.. Jeg er litt spent på hvordan vi får det til med Amanda i bilen, og hvordan hun liker det. Tidligere har hun vært svært så tilpasningsdyktig, så får håpe det fortsetter.

Amanda var ute med meg mens jeg klippet plen i dag, og jeg tar ikke henne med når jeg tømmer trillebåren med gress (og det ble mange trillebårlass, mange!), så for å gjøre det lettvint så hadde jeg henne i hundegården når jeg gikk for å tømme trillebåren, og hadde henne ut igjen når jeg kom tilbake, det gikk veldig greit etter et par ganger. Har en anelse om at det hjalp å få en liten godbit etter hun hadde gått inn i hundegården hver gang 😛

IMG_9822 (800x533)

2 kommentarer om “Trillebårlass

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..