Så vannet skvatt

I morges fant jeg ut at en cache som ble publisert på søndag ikke var logget enda. Jeg fant ut at den kunne jo passe å ta i ettermiddag, men plutselig fant jeg ut at jeg skulle prøve like etter jobb.. slik er det når man hører at andre skal lete også 😛
Jeg syklet avsted, der var allerede folk når jeg kom, så vi lette sammen en halvtimes tid, etter å ha tenkt litt (?) så fant jeg ut at jeg ikke ville lete noe mer, med terreng 2 og «flomstor» elv, så var det noe som ikke stemte helt, i forhold til hvor koordinatene var hos meg. Så da fant jeg ut at jeg venter å ser om noen andre finner den, eller venter til vannet går ned en del. Størrelsen var ?, så det kan være en liten luring et sted der.

Egentlig skulle jeg hjem å klippe plen, men det ble jo ikke noe av.. får håpe på oppholdsvær med det første.
Det regnet jo mye i går, og den som helt normalt ikke hadde det travelt når vi var ute til kvelds var Amanda. Jeg tenkte vi skulle fort ut, tisse og så fort inn igjen.. så feil kan man ta.

hund og frisbee

Amanda løp forbi meg så vannet skvatt rundt henne, ble ikke noe lek, får ta det igjen senere.

En kommentar om “Så vannet skvatt

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..