Så vannet skvatt

I morges fant jeg ut at en cache som ble publisert på søndag ikke var logget enda. Jeg fant ut at den kunne jo passe å ta i ettermiddag, men plutselig fant jeg ut at jeg skulle prøve like etter jobb.. slik er det når man hører at andre skal lete også 😛
Jeg syklet avsted, der var allerede folk når jeg kom, så vi lette sammen en halvtimes tid, etter å ha tenkt litt (?) så fant jeg ut at jeg ikke ville lete noe mer, med terreng 2 og «flomstor» elv, så var det noe som ikke stemte helt, i forhold til hvor koordinatene var hos meg. Så da fant jeg ut at jeg venter å ser om noen andre finner den, eller venter til vannet går ned en del. Størrelsen var ?, så det kan være en liten luring et sted der.

Egentlig skulle jeg hjem å klippe plen, men det ble jo ikke noe av.. får håpe på oppholdsvær med det første.
Det regnet jo mye i går, og den som helt normalt ikke hadde det travelt når vi var ute til kvelds var Amanda. Jeg tenkte vi skulle fort ut, tisse og så fort inn igjen.. så feil kan man ta.

hund og frisbee

Amanda løp forbi meg så vannet skvatt rundt henne, ble ikke noe lek, får ta det igjen senere.

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] I morges fant jeg ut at en cache som ble publisert på søndag ikke var logget enda. Jeg fant ut at den kunne jo passe å ta i ettermiddag, men plutselig fant jeg ut at jeg skulle prøve like etter jobb.. slik er det når man hører at andre skal lete også 😛 Jeg syklet avsted, der var allerede folk når jeg kom, så vi lette sammen en halvtimes tid, etter å ha tenkt litt (?) Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: