Utsyn

Jeg og Amanda testet kondisen vår i ettermiddag, og gikk opp den bratte bakken ved lekeplassen.. når vi gikk ned til den andre bakken fikk vi flott utsyn over hvor eventet skal være lørdag

IMG_9671 (800x511)

http://coord.info/GC5WMV4 er linken til eventet 🙂
Må nok bort der en tur i morgen kveld og ordne litt småtteri, greit at det ikke er så langt fra.

Countryfestivalen har begynt, i år er vindretningen «riktig» og vi hører utrolig bra musikken, praten.. og bilene.. heldigvis sover jeg godt uansett, og Amanda bryr seg aldri om det. Det er jo mye veldig fin musikk også.

Ellers går livet uten bobil sin vante gang.. sender mailer hit og dit, noen svarer aldri.. andre (fåtall) svarer veldig greit. Ble noen mail til/fra en som skulle selge bobilen sin, i går kveld. Bilen var flott, nesten alt stemte, men dessverre ble det for liten plass der vi skulle ha Amanda. Så da fortsetter vi, sende mail i kveld på en, den ser også veldig ok ut, men får vel neppe svar med det første.. Merkelig hvor lite interesserte noen er i å selge bilen sin, eller komme med opplysninger når man spør. Det er jo verdt å vente, om vi får bilen vi vil, til slutt, bare det ikke tar alt for lang tid.

About the Author

Posted by

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: