Kveldstur til Rauddalsvatnet

Vi var på tur i går kveld, fant ut at det var en flott kveld å legge ut en cache eller to på (det ble tre). Hva skal man ellers gjøre når det blåser og regner?

Hundene ble igjen hjemme, vi tar da ikke de ut i slik vær.. og så dro vi avsted. Første og andre cache ble greit plassert, og så dro vi videre.. Kan si det slik at det var vel ikke en av de bedre ideene.
Jeg hadde jo blitt «advart»med hvordan veien var, men jeg trodde vel ikke at det var så galt.. Veien var jo «borte» mesteparten av turen, vi gikk i snø, snø og snø. Vi hadde forøvrig motvind hele veien utover.

Et sted jeg gikk datt jeg plutselig gjennom (bilde i forrige innlegg) og måtte bæres fra der. Da syntes jeg det begynte å bli litt småskummelt, men vi gikk videre. Når vi kom fram til målet så blåste og regnet det litt mer, men cachen ble plassert, og vi kunne lettet snu.
Jeg hadde nok ikke tatt turen om jeg hadde vist hvordan «veien» var, lykke til til den som skal finne den, jeg anbefaler å vente en mnd 😛

Det som var litt morsomt var at jeg i dag hørte at det hadde vært spørsmål om det ikke var/skulle komme en cache der jeg la den ut i går. Det kunne ikke passet bedre.
Header bildet mitt (nå) er fra der cachen ligger, så er veldig flott utsikt der. I går så det litt annerledes ut

Rauddalsvatnet

I dag kom jeg plutselig på en ny idé ang. cache, mangler bare litt utstyr.. Rart hva man plutselig trenger.
Jeg synes det er litt greit med varierte cacher, og det er litt ekstra morsomt å lage til noe som er veldig passende for barn noen ganger. Så får se hva det blir til, sommeren er lang, og det kommer heldigvis flere somrer, som kanskje starter litt tidligere også.

About the Author

Posted by

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: