Kveldstur til Rauddalsvatnet

Vi var på tur i går kveld, fant ut at det var en flott kveld å legge ut en cache eller to på (det ble tre). Hva skal man ellers gjøre når det blåser og regner?

Hundene ble igjen hjemme, vi tar da ikke de ut i slik vær.. og så dro vi avsted. Første og andre cache ble greit plassert, og så dro vi videre.. Kan si det slik at det var vel ikke en av de bedre ideene.
Jeg hadde jo blitt «advart»med hvordan veien var, men jeg trodde vel ikke at det var så galt.. Veien var jo «borte» mesteparten av turen, vi gikk i snø, snø og snø. Vi hadde forøvrig motvind hele veien utover.

Et sted jeg gikk datt jeg plutselig gjennom (bilde i forrige innlegg) og måtte bæres fra der. Da syntes jeg det begynte å bli litt småskummelt, men vi gikk videre. Når vi kom fram til målet så blåste og regnet det litt mer, men cachen ble plassert, og vi kunne lettet snu.
Jeg hadde nok ikke tatt turen om jeg hadde vist hvordan «veien» var, lykke til til den som skal finne den, jeg anbefaler å vente en mnd 😛

Det som var litt morsomt var at jeg i dag hørte at det hadde vært spørsmål om det ikke var/skulle komme en cache der jeg la den ut i går. Det kunne ikke passet bedre.
Header bildet mitt (nå) er fra der cachen ligger, så er veldig flott utsikt der. I går så det litt annerledes ut

Rauddalsvatnet

I dag kom jeg plutselig på en ny idé ang. cache, mangler bare litt utstyr.. Rart hva man plutselig trenger.
Jeg synes det er litt greit med varierte cacher, og det er litt ekstra morsomt å lage til noe som er veldig passende for barn noen ganger. Så får se hva det blir til, sommeren er lang, og det kommer heldigvis flere somrer, som kanskje starter litt tidligere også.

En kommentar om “Kveldstur til Rauddalsvatnet

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.