En litt irriterende mann

Det er ikke ofte jeg går i gange med «større»jobber her hjemme, men nå for litt siden så fant jeg ut at jeg skulle olje kjøkkengulvet. Ikke spør meg hvorfor, for der og da var det en veldig god idé
Jeg gikk i gang, og det gikk så bra, gulvet så virkelig flott ut. Og nei, jeg oljet meg ikke inn i noe hjørne, selv om tanken slo meg når jeg drev på der. Når jeg var nesten ferdig og var på tur bakover inn i en døråpning, så kom Tore.. Han kom inn den andre døråpningen, og uten å se seg for så rakk han å ta ett steg inn på kjøkkengulvet, som fremdeles var nyoljet, og dermed litt «vått». Han trakk fort til seg foten da jeg kom med et utbrudd, og fortalte hva jeg hadde gjort, noe han forøvrig burde sett. Men han skulle bare hente noe å drikke i kjøleskapet sa han, og så han gikk tvers over kjøkkengulvet og bort til kjøleskapet! Han gikk barfot så det ble de fotavtrykkene på gulvet etter han, og jeg ble sinna. Jeg ble så sinna at da jeg våknet var jeg fremdeles sint, tror det var derfor jeg våknet.. 😆

Jeg burde jo ha skjønt det litt før, jeg har da aldri oljet noe gulv, og vi har «klikk» gulv, som slettes ikke skal oljes. Vi har heller ikke to dører inn til kjøkkenet lenger, og kjøleskapet står ikke der det var.

I kveld har vi vært på en liten kveldstur, noe som visste seg å være en litt mindre god idé, mer om det litt senere.
Jeg forregnet meg litt på turen, og sto fast i snø opp til rumpa, jeg måtte vente til Tore kom å løftet meg opp, og var litt glad det ikke var folksomt der 😀

IMAG1414 (800x451)

Nå skal jeg se om jeg rekker å sende inn en cache eller to før jeg legger meg.

2 kommentarer om “En litt irriterende mann

 1. Og så er man gjerne sint en stund i våken tilstand etter å ha drømt sånne ting :p
  Godt du var nok tilstede i situasjonen til å ta bilde av at du drev med snøvassing 😉

  Liker

  1. ja vet du, jeg var sinna lenge, at det går an!

   Jeg kom ingen steder, så måtte bare stå der til Tore kom, men skvatt med det samme jeg ramlet gjennom, det var en ekkel følelse. Etterpå sa jeg til Tore at vi kanskje ikke burde gå nærme hverandre, i tilfelle ras.. Var godt å komme hjem igjen 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.