17. mai 2015

Vi har hatt en fin 17.mai, var hjemme på dagen, og hadde litt besøk. Laget til litt av maten i går og resten i dag, og det ble veldig variert og godt

17 mai middag

Jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg skulle ha.. så da ble det slik.

Amanda koste seg også

IMG_9335 (800x533)

Etter middagen var det tid for tur, og ble en skogstur på to timer. Vi møtte på en elg, tre ganger. Litt etter møtte vi på to andre leger, de surret bare rundt oss, og sto å så på oss når vi gikk videre. Fikk tatt bilder av alle, men det ble så uklart (men veldig klare trestammer i forgrunn..)

Amanda koste seg på turen i dag også, med denne farten her kommer vi til å bli noen sprekinger 🙂

boerboel

Et lyspunkt..
boerboel skjåk

5 kommentarer om “17. mai 2015

 1. Tilbaketråkk: 17. mai 2015 | Blopp.no
 2. Innholdet på matbordet ditt var ikke så ulikt det vi fikk hos mamma i går 🙂
  Og så lurer jeg veldig på hvordan det er å møte på to leger i skogen, spesielt to leger som bare surret rundt og så på dere. Må ha vært veldig spesielt! (Ja, du har en skrivefeil, og det ble veldig morsomt :p )

  Liker

  1. Vet du, jeg lo så jeg ristet når det jeg fikk beskjed om hva jeg hadde skrevet 😆
   Noen skrivefeiler kan bli morsomme, dette er en av mine tror jeg. Jeg skriver en del feil, men klarer å rette opp igjen mesteparten, men dette ordet fikk jeg ikke feil på, merkelig.. Jeg så heller ikke at det sto leger der da jeg leste fort gjennom, men er sikkert noe med at man leser hva man tror står der.
   Hadde tenkt å rette den opp igjen, men så fant jeg ut at den skal få stå der. Leger er nok ikke det skumleste man møter på i skogen 😛

   Liker

   1. Jeg lo også godt når jeg leste det, og jeg synes det hadde vært rimelig skummelt å møte på leger i skogen, for de skal jo ikke være der, men på legekontorer og sykehus. Se for deg en hvitkledd person stående midt mellom trær, som bare surrer hvileløst rundt deg og ser på deg. Er ikke det skummelt, så er ingenting skummelt! :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.