Bytting og fristelser

Da var det langhelg, nesten.. men ser jeg bort fra at jeg må på jobb på fredag, så er det langhelg. Skulle vi dratt bort eller noe slik så hadde jeg nok ordnet med avspasering/feriedag, men siden vi ikke har noen planer, så er det like greit å jobbe, spesielt når jeg har mer enn nok å gjøre.

Fikk jo lagt ut noen nye cacher i helgen som var, og flere kommer.. Har hatt cacher liggende ett år, og liksom ikke funnet riktig sted, så veldig greit når man finner steder man kan bruke de på.
Er snart tom for bytteting, så da er det greit at det kommer litt nytt i posten. Jeg legger bytteting i de cachene jeg legger ut som har plass til det, synes det er litt moro å finne småting som jeg håper unger kan ha glede av.
Nå er det ikke nødvendigvis bare unger som bytter, jeg har jo hatt bytteting som passet best til voksne også, slik som denne

bytteting geocaching

..denne ligger fremdeles (u)trygt i cachen sin.. Slik går det når man legger oppi litt ekstra i en cache som fortjener litt ekstra, det blir liggende der, må innrømme at jeg ikke så den komme.

Her er et par ting som snart er klart for å byttes, må innrømme at denne bilen falt jeg så for at jeg tenkte å beholde den selv 😆

rosa lekebil bytteting geocahing

Har jo fått med meg at filmen Frost er litt populær, så håper at disse her skal falle i smak til noen yngre geocachere, jeg likte egentlig godt den med snømannen på, for et glis.Frost Elsa Olaf bytteting geocachingTror jeg skal stoppe her, må jo ha en overraskelse eller to også.

Fristelser ja, var på butikken i går, og der var det noe som fanget oppmerksomheten min, når jeg så de så måtte jeg bare kjøpe en pose, og skal si de smakte godt, helt utsøkte.

bær

Nå siste morgener har jeg syklet på jobb, og det føles egentlig veldig godt. Et veldig stille på den tiden, og behagelig å sykle, så lenge jeg ikke trenger å stresse med tiden.
Et par morgener forrige uke, også når jeg syklet, så hadde Amanda veldig god tid ute på morgenluftingen sin, tror hun brukte tre ganger så lang tid på å få gått på do, i forhold til tiden hun vanligvis bruker. Hun hadde all verdens med tid ute her, og fikk sjekket hagen alle steder. Var like før jeg gikk inn igjen med henne, men heldigvis gjorde jeg ikke det.. for plutselig var hun på do.
Skulle prøvd å fått ryddet opp litt mer ute her i helgen, så håper på bra vær, ihvertfall vindstille og mildt.

boerboel i hagen

3 kommentarer om “Bytting og fristelser

 1. Jeg legger også alltid i bytteting i cachene jeg legger ut (så sant boksene er store nok), men det er årevis siden jeg byttet noe sist. Og stort sett holder jeg meg til å kjøre bytteting på Nille.
  Den «laderen» er jo en ekstremt ekstravagant bytteting, skjønner godt at den blir liggende for det er vanskelig å bytte opp fra den 🙂

  Liker

  1. Jeg synes det er veldig mye fint å ha i cachene, og har kjøpt mye på ebay.
   Laderen ligger nok der for at det ikke har vært noen der 😛 Cachen ligger jo på et flott sted, i flott natur, så tenkte jeg skulle legge i noe ekstra, haha. Jeg trodde jo at noen skulle finne den, men neida 😛
   Men å bytte likt eller oppover tenkte jeg ikke på når jeg la den ut nei, der sier du noe, jaja, blir spennende å se hva som kommer isteden 😛 (bryr meg ikke så mye om det i slike tilfeller, var jo ment som en fin overraskelse)

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..