Innelåst

Våknet tidlig i dag, men er jo godt å ligge litt.. Jeg hørte jo noen lyder nå og da, men det var ikke før jeg hørte litt banking og et dørhåndtak gå opp og ned jeg begynte å ane at ikke alt var som det skulle.
Jeg sto opp, og oppdaget at døren inn til badet var lukket, og låst.. Siden jeg hadde Tore like bak meg, yngste barnbarn akkurat våken, og Amanda sto å bivånet det hele, så var det nokså klart hvem som var på badet, med låst dør. Han som var på badet var jo like blid, og snakket med meg, og var helt enig i at det var lurt å låse opp døren igjen.. Døren ble ikke opplåst på sekundet, men tok heller ikke så lang tid, og ut kom en blid og våken gutt 😀

Jeg har vært inne på tanken før, men nå gjorde jeg noe med det, var å hentet en «krok» og skrudde i oppe på dørlisten, der hengte jeg opp nøkkelen. Regner med at når barnebarna er så store at de rekker opp til nøkkelen, så er det helt ok at de låser døren også.

Nå er ikke låsen på slike dører så veldig vanskelig å dirke opp heller, så kan ikke akkurat si at det ble noen krisestemning her. Mammaen og en onkel til barna låste seg inn på soverommet sitt da de var små, jeg lurer fremdeles på hvor de fant nøkkelen til det rommet.

Barnebarna er nå kjørt hjem, og det var to søte små som lyste opp når vi kom til Otta, ungene ble glade også 😆

Amanda ble hjemme når vi dro i dag, hun hadde selskap en stund, og tror nok hun koste seg litt i fred og ro når vi dro.
Vi brukte litt lang tid hjem igjen, siden vi plutselig fant ut vi skulle benytte anledningen til å legge ut en cache eller to.. Det tar tid å legge ut en cache også, skal finne egnet sted, finne passende cache, og så er det å finne koordinater som stemmer bra.
På en av cachene så jeg at koordinatene kunne variere litt, men siden jeg sto ved siden av grunnen til surret kunne jeg ikke gjøre så mye med det. Skrev opp i beskrivelsen at det kunne være litt surr, og hvorfor.
En av cachene ble «stoppet», pga litt dum formulering fra meg, får trøste meg med at de som kontrollerer cachene gjør en bra jobb, og at det er bra de ser slik, og jeg har lært litt 🙂

Avslapping

boerboel sover

En kommentar om “Innelåst

  1. Tilbaketråkk: Innelåst | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..