Et lite drikkeproblem

Skulle tro jeg hadde lært, i min alder.. Jeg tenker selvsagt på å ha med seg drikke, på tur. Siste gangene jeg har gått tur så har jeg hesblesende tenkt, hvorfor i all verden tok jeg ikke med noe å drikke!? Jeg blir så varm og tørst, men ikke noe å drikke på. Når turene er på 1-2 timer, og jeg går til jeg knapt kan snakke, da hadde det vært godt å hatt med litt drikke. Tror jeg hadde samme drikkeproblem i fjor, og forfjor.. Og jeg skal ikke klage på at jeg ikke har drikkeflaske, for det har jeg, til og med noen flotte. Tror jeg skal sette opp en lapp i yttergangen her, husk drikke!

Jeg var på shopping i dag, fikk kjøpt både kjeks og slik man kutter av grener på busker med. Skulle jo beskjære buskene ute her i helgen.. men helgen ble for kort. Er jo uansett for sent å beskjære bærbuskene, så en dag eller to fra eller til gjør neppe så mye, galt er det uansett. Jeg leste også at det er best å gjøre det ofte og moderat isteden for sjelden og brutalt, jepp..

Jeg kjøpte en slik

IMG_9077 (800x452)

Det heter jo at godt verktøy er halve jobben, så jeg skulle kjøpt to av denne, da hadde det vært ferdig allerede.

Amanda har alltid syntes at selvbetjening er greit, også med godbiter.. Har ofte liggende noen i yttergangen, som man bare kan gripe med seg på tur ut eller inn, da er det ikke mye smart å etterlate hunden i den gangen mens man selv går videre inn.. Ble fort tomt for godbiter der, forsto plutselig fort at noe skjedde der pga lyder. Amanda er ikke en hund som er lydløs.

Amanda var mer sliten i går kveld etter en dag med caching, enn hun var lørdagen etter en «lang» tur.
Når hun er med på slike cacheturer er det ikke alltid så mange turer på henne som på oss. Det kommer mye an på hvordan det er å parkere, å gå, omgivelsene osv. Og det er jo ikke så enkelt å lete etter en cache med Amanda i bånd, da blir det at bare en leter, og eventuelt bytter på.
Men hun er grei, og legger seg rolig i bilen om hun ikke får bli med. Og nå det har blitt vår igjen så er vannkoppen på plass igjen i buret også. Eneste hunden vi har hatt som drikker på biltur, og i bilen.

hundebur

5 kommentarer om “Et lite drikkeproblem

 1. Jeg husker jeg sa til deg da vi gikk mot Mysubytta (stavet jeg det riktig???) at du skulle hatt med deg noe å drikke. Det var jo knallvarmt! Jeg får lettere hodepine og orker mindre hvis jeg ikke har med meg vann, så det er fast inventar på sommeren.

  Liker

  1. Haha, der sier du noe, jeg husker det godt, og nå er det ikke engang varmt. Før eller siden må jeg lære..
   Den turen var en av de varmeste jeg har hatt tror jeg, puh! Og det er stavet riktig 😀

   Liker

   1. Ja, du må lære. Viktig! Og hvis du synes det er kjedelig med vann, så kan du putte noen sitronskiver eller noe sånt i vannet, da blir det litt freshere med en gang 🙂
    Ja fytte grisen, det var supervarmt! Og så gikk vi jo nedi et dalsøkk i tillegg, det gjorde jo ikke saken noe bedre. Men en vakker dag skal jeg inn til det vannet altså, bare den vakre dagen ikke er fullt så varm :p

    Liker

    1. I fjor var jeg inne på tanken om å fylle halve flasken med vann, ha den i fryseren, og fylle opp resten med vann når jeg dro, da var vannet kaldt lenge.
     Varme dager er godt, når man sitter i ro 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..