På tur etter cacher

Vi fant ut at vi skulle dra å finne noen cacher i dag, oppdaget at det var en på Lesja som så ut til at ingen hadde funnet. Den ble publisert 23. april, og i følge loggen var det bare 1 (2) som hadde vært der å lett, men de hadde ikke funnet noe. Så mange dager siden, og ingen som hadde funnet den? Vi dro!
Vi kjørte en skogsvei så langt den gikk, og så gikk vi oppover, det var ikke så langt oppover, og så begynte vi å lete. Noe av det første jeg gjorde var å gå å sjekke om blyantkvesseren var på plass, det var den.. Vi fant cachen på veldig gode koordinater, Tore først, med mobilen.. men min GPS hadde nullpunktet på samme sted. Viste seg etterpå at det hadde vært flere der å lett, da ble det enda mer moro 😛
Så fortsatte vi turen, ble noen veldig fine naturopplevelser underveis, og noen fine cacher.
Vi hadde igjen tre cacher inne på en bomveg, som vi ikke fikk lett etter ifjor, så vi dro innover der igjen. Etter å ha funnet to og var på tur til den tredje så måtte vi gi oss, fikk litt trøbbel med bilen, så var tryggest å sette snuten hjemover igjen. Så da har vi igjen bare en cache denne gangen, ble 50 kr pr cache på de to cachene 😆

Vi hadde kjørt forbi de nærmest hjemme denne gangen også, for de skulle vi ta på tur hjemover, haha.. de får stå til neste gang de også, regner med at det kommer noen nye også til da, ser det kommer en og annen i området der, kjempeflott siden det ikke er så veldig langt over der.

Tror det ble 11 eller 12 cacher i dag, hadde håpet på noen flere, men greit å ha noen til en annen dag også.

Jeg pleier ikke ta så mye bilder på disse turene, og har jeg med kamera så ligger det ofte igjen i bilen.. slik i dag også, så ble noen kamerabilder og noen mobilbilder.

Muspelheimen

IMAG1303 (558x800)

IMAG1318 (800x451)

IMG_9055 (800x533)

IMG_9057 (800x533)

IMG_9058 (800x533)

IMG_9068 (800x533)

IMG_9072 (800x533)

Det grønne vannet var så fantastisk intens grønt, har aldri sett maken, var en foss der også, men den var ikke grønn.
Her lette jeg veldig etter cachen, og tenkte at det gjorde egentlig ikke ikke så mye om vi ikke fant den, siden utsikten var så bra, men cahen ble etterhvert funnet.
Loggene kommer etterhvert, men tviler på at det blir i kveld.

Kjenner jeg er sliten etter helgen, sikkert fordi det har vært langhelg..

Har fått oppdateringer om Kaos etterhvert i dag, han har vært inne hos veterinærene i dag også.. men nå må bare infeksjonen gi seg før de får gjort noe mer. De har tatt prøver for å finne ut hvilke bakterier (?) det er, og han fortsetter på antibiotika, det har han fått fra dag en. Om det så stygt ut i går, så ser det verre ut i dag, tror ikke jeg skal legge ut bilder av det.
De var innom her i kveld, og Kaos er jo like blid og grei.
Kaos må være en drøm å ha med til veterinæren, selv om han er skadet og har vondt, han trenger ikke noe bedøvelse eller dop for å bli undersøkt og sjekket, det skulle vært spetakkelet mitt..

Kaos i dag

Kaos jamthund

3 kommentarer om “På tur etter cacher

 1. For en herlig dag dere har hatt! Nydelig vær, nydelig natur og mange funn. Perfekt!
  Det er ihvertfall godt å se at Kaos er oppegående og nogenlunde fornøyd, hadde vært så mye verre hvis han bare hadde ligget rett ut.
  Min dag er egentlig ganske blogg-verdig (hele langhelgen har forsåvidt vært det), men jeg er så lite motivert til å blogge for tiden 😦 Får se om jeg gidder å tromme sammen et innlegg i morgen.

  Liker

  1. Det ble en fin dag ja, og ikke så langt fra hjemme heller, egentlig 🙂
   Ja Kaos er forbausende oppegående til å ha den skaden, og det er et godt tegn, han hadde ikke feber heller.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.