Bilen som veltet i vinden

Det blåste opp en del her i går kveld, og regnet. Var godt å få luftet hundene og bli ferdig ute.
Jeg hadde jo tenkt å sitte oppe litt, alt er jo relativt, så jeg la meg ikke så tidlig.. Lå å leste litt og hørte på vinden. Etter en stund så sovnet jeg, og jeg sover uansett vær, men så vekte Amanda meg. Klokken var nesten halv tre om natten, og hun hadde veldig behov for å ut sa hun, så da var det å kle på seg litt å komme seg ut, ute var det forresten veldig mørkt, men det regnet ikke, og var stille.
Vi gikk inn igjen, kledde av meg og la meg, og ikke før lagt meg så hørte jeg det blåste opp skikkelig ute, det knaket i huset og jeg var veldig glad vi hadde kommet inn igjen, lå nesten å ventet på at Kaos skulle si fra at han skulle ut, men han var rolig.
I morges når jeg kom ut så oppdaget jeg at ene bilen ute her hadde veltet i vinden, skulle tro den sto i ly mellom to andre biler, men neida, den hadde veltet. Så det viser tydelig hvor sterk vinden hadde vært, og så en lastebil!

bil veltet i vinden

Ser ut som alt har gått bra med bilen, ingen skader, så slipper alt arbeidet med å kontakte forsikringsselskapet osv.

Gikk bra med den bilen som sto nedenfor huset også, såvidt.. og jeg er veldig glad for at det ikke blåste når vi var ute i natt. Her var ikke tak eller vegger på paviljongen å ta tak i for vinden, bare skjelettet, og det hadde gjort et skikkelig rundkast, merkelig

sterk vind

Jegerne er på tur hjem igjen, med fangst 😀
Kommer mer om det når de får kommet hjem, og jeg har forøvrig vært tidlig med middagen i dag, spiste gyros i dag også, så det var jo dumt..

En kommentar om “Bilen som veltet i vinden

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.