Nesten alene hjemme

Jeg og hundene er alene i helgen, Tore, PH og Th dro på beverjakt om torsdag. Nå er ikke jeg så interessert i slik jakt.. så jeg er hjemme med hundene, en veldig grei ordning, og stille og rolig, de andre bråker jo så til vanlig..
Neida, men jeg koser meg alene litt, og hundene er greie å ha med å gjøre, så lenge man ikke slipper de sammen. De hopper og spretter på hver sin side av hundegården, og er blide. Men slipper jeg Kaos ut så forsvinner han bra fort, da er ikke Amanda interessant i det hele tatt, han bare overser henne. Amanda vil jo leke og finner på alt mulig, men han bare stikker avsted.. Inne blir det for liten plass til at de får utfolde seg skikkelig, og å snakke til Amanda om at hun skal roe ned.. før dør hun. Kaos legger seg rolig, men kan jo ikke kommandere han til å ligge rolig mens Amanda herjer.
Jaja, kanskje det endrer seg når Amanda en gang blir eldre og voksen..
Kaos er jo vant med hundegården, så han er der på dagen, og inne på natten. Amanda er inne hele tiden..

Kaos fikk jo bra tur i morges, Amanda fikk ingen tur, så hun gikk å la seg.. Har hatt et par turer ute i hagen med henne, så er ikke så synd i henne uansett.

Vi våknet til vinter igjen i morges, litt overraskende, jeg hadde ikke fulgt med noe værvarsel, men vet ikke om det har vært varslet heller. Uansett så blir ikke snøen som kommer i slutten av april liggende så lenge.

Tok bilde av Amanda med snøen i morges, men da vi kom inn igjen så hadde det plutselig dukket opp en lekker rød bil som *host* tok bort litt fokus, så vi tok nye bilder

boerboel i snø

I går kveld laget jeg meg meg pizza og pizzasalat, i kveld blir det middag med disse krydderne

krydder

Det blir gyros, lenge siden jeg har spist det, så det skal bli veldig godt.

Jeg har vært i seng tidlige selv om jeg har vært alene, heldigvis, for Amanda har vært veldig våken om morgenen. I går morges sto vi opp fem.. og i morges seks. I går var jo greit nok, jeg skulle sykle til jobb etter å ha ordnet hundene, men i dag er det lørdag! Tror jeg skal ha en alvorsprat med henne ang i morgen tidlig, vi kan i hvertfall ligge til syv, siden det er søndag. Greit å være oppe litt om kvelden også, siden det er fri og helg.

Jeg liker jo å være alene, på en måte, men på en annen måte ikke.. Ihvertfall veldig greit å ha hund(er) når man er alene, det hadde nok ikke vært så greit uten.

Har ikke hørt om noen skutt bever enda heller, så ser ikke lyst ut for Amanda og Kaos som ønsket seg hver sin beverhale å gnage på.. Jeg vil ikke ha noe av beveren!

5 kommentarer om “Nesten alene hjemme

 1. *ler og ler og ler* Gjett hva vi har spist i dag!!! Er det mulig å klare å spise det samme (selv om jeg mistenker at de ikke smaker likt) uten å ha snakket sammen??? 😀
  Sa til Eileif at vi må huske å lage gyros til dere når dere kommer, og at vi må huske å kjøpe laktosefri fløte 🙂

  Liker

   1. Er ikke ofte vi spiser det heller 🙂
    Jeg har en mistanke om at det finnes like mange gyrosoppskrifter som det finnes mennesker som lager gyros, så man får nok aldri den samme smaken to ganger 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..