Atsjoo

Helg!
Vi startet helgen med å få pakker, og ikke hvilke som helst pakker..

IMG_0160 (800x533)

Gleder meg til å ta i bruk innholdet, og håper Amanda gjør det samme. Vi skal prøve det i dag, så følg med 😀

Vi har ingen kjedelig vei til jobb, tar ikke mange minutter å kjøre den ( sykling er noe annet..)
Når vi dro på jobb i går morges så vi en stor hegre ved en tjønn, den sto så flott. Like etterpå så vi en flokk rådyr, så kom det en elg (en to-åring… ) den stoppet opp og sto å så på oss. Så kom vi bort til noen rådyr igjen, og gjett hva? jammen var det noen rådyr bortenfor der igjen også. Jeg mistet tellingen på rådyrene etter litt, det ble en del

Nå har jeg tydeligvis startet allergisesongen «min» for fullt, like slitsomt hver gang. Jeg har to-tre slike topper hver vår/sommer, og blir såå lei! Til vanlig gjennom året så lever jeg bra med allergiene mine, jeg er allergisk mot mye, også hunder. Men det går, og har gått veldig greit med de vi har/har hatt. Jeg må bruke medisiner hele året, og visse forholdsregler, og må leve med noen «småplager», men det er definitivt verdt det.
Men nå er det nysing, snufsing og såre røde øyne i en annen versjon!
Jeg skal prøve en ny medisin, så er spent på om den vil hjelpe litt mer, håper det. Er jo greit å være litt ute i tiden som kommer.

5 kommentarer om “Atsjoo

 1. Tilbaketråkk: Atsjoo | Blopp.no
  1. Ja pakker er megamorsomt og spennende, stort sett da 🙂
   Har skrevet om innholdet for ikke så lenge siden, kommer bilder senere i dag.
   Ja allergi er noe dritt, men kunne sikkert vært verre også får jeg trøste meg med. Jeg kan jo faktisk ha hund selv om jeg er allergisk, det er ingen selvfølge.

   Liker

   1. Nå har jeg gått gjennom alle innleggene dine som ligger på forsiden, men jeg kunne ikke finne ut hva innholdet er. Og det gjorde meg jo bare enda mer nysgjerrig :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.