Litt caching

Noe sier meg at min interesse for geocaching ikke er dalende, selv om det er lavsesong for geocaching enda.
Jeg skulle legge ut en cache i går, og plutselig hadde jeg lagt ut fire.. Tror jeg kan skylde på mannen min for tre av de, siden det ble noen ideer fra han.
Det ble litt sent før vi kom hjem og jeg fikk skrevet og sendt inn til godkjennelse, trodde vel egentlig ikke at de skulle bli godkjent i går kveld, men litt over ti så kom det mailer.. da var alle publisert.
Siden det var «midt» i uken og sent på kvelden, så antok jeg at det ikke ble funn på de den kvelden, hvem andre enn oss er det som flyr ut med lommelykt på mobilen og hodelykt i leting etter cacher? Det skulle vise seg at det er det andre her som gjør også, når jeg sto opp i morges så var alle funnet. De var funnet ved ellevetiden i går kveld, da lå jeg og sov 😛

Cachene ble nesten lagt ut på impuls, startet med at jeg oppdaget et skilt som viste vei innover en tursti til fjellet, helt perfekt sted for en cache. Og så dro den ene med seg den andre..
Den ene cachen jeg har tenkt på lenge å legge ut, har jeg ikke lagt ut enda..

Amanda gjør ikke så mye utav seg her hun ligger, men tror hun har en del bekymringer..

IMG_0222 (800x671)

En kommentar om “Litt caching

  1. Tilbaketråkk: Litt caching | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.