Nærhet

I går hadde «vi» time hos veterinæren, ikke noe spesielt, vaksine og slik. Hadde tenkt å ta det en fredag, men så fikk vi time sent på dagen i går, og da gikk det greit.. Minuset var da at Amanda sov hele kvelden.. Så jeg hadde en aning om hvordan natten skulle bli, vært der før.
Så når vi skulle legge oss for natten så hentet jeg dyne og puten min, og la meg på sofaen. Håpet at det skulle hjelpe å dele «seng» med henne om natten, og det gjorde det nok også. Det var litt «sutring», men vi sov en del også.
Amanda får ikke opp i sengen vår, og hun legger seg ikke der av seg selv heller, og siden sofaen vår er diger og god plass til både de med to og fire føtter, og veldig god å ligge på, så kunne jeg like gjerne ligge der om natten.
Det er ikke så mange som får lov å ligge å sikle på føttene mine..

boerboel

Så ut som det var veldig greit å ligge helt inntil, nærhet er viktig noen ganger, så da var det bare å tåle litt ekstra smerter en stund.

I kveld har hun vært ekstrem «innpåsliten», men er vel tilstanden hennes også. Går fremdeles veldig bra, så det ser lovende ut.
Når jeg nevnte at jeg var fristet til å prøve uten bringebærkapslene neste gang, bare for å se, så fikk jeg spørsmål om jeg ikke husket hvordan det var, joda, det gjør jeg veldig godt. Da begynner jeg å tvile på om det er så lurt, får se litt på det, er heldigvis en stund til.

3 kommentarer om “Nærhet

  1. Tilbaketråkk: Nærhet | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.