Hva man har

Skulle finne noe i kleskapet mitt nå en dag, og kom plutselig på at jeg har jo et skjerf/sjal jeg ikke husker hvordan er.. Har fått et par Pashmina skjerf/sjal en gang, det ene er litt sterke farger på med mye mønster, ikke helt min «stil», så det bruker jeg om vinteren når det er kaldt…  fantastisk mykt og varmt.
Det andre hadde jeg glemt bort, husket ikke engang hvordan det så ut, så benyttet anledningen til å lete det fra, se på det, og henge det inn i skapet igjen.. Så får det henge der noen år til. Nei, må seriøst rydde litt i det skapet, har klær som har hengt der i 10 år uten å være brukt.. har kjoler jeg aldri har brukt (jeg bruker jo så ofte kjole..) Så tror så absolutt det trengs en gjennomgang der, mye har garantert krympet mye også 😆

Nå hadde jeg strikket så mye på genseren jeg strikker på, at jeg tenkte jeg skulle sjekke mønsteret (følger et mønster litt.. ihvertfall med størrelse, så jeg får en lengde, bredde osv som ikke er helt bak mål..)
Mønsteret hadde jeg liggende sammen med et par garnnøster som skal brukes på selve mønsteret, i en liten pose.. Jeg lette, lette og lette litt til, fant ikke igjen hverken mønster eller garn. Til slutt var jeg oppe på nett og fant mønsteret der, og så jo at jeg hadde igjen et godt stykke før jeg skulle begynne med annet enn ensfarvet. Det var jo greit, men før eller siden måtte jeg ha de garnnøstene, så tok en ny leterunde.
For litt siden (noen uker..) kjøpte jeg en nett liten boks med lokk på europris, for å ha håndarbeid jeg driver på med i, slik at Amanda ikke spiser det opp. Veldig smart (rosa boks, slik bare for å ha sagt det) Boksen har stått på kjøkkenet siden, så plutselig tenkte jeg at jeg kan jo se oppi den, der var det et mønster og et par garnnøster, tenk det 🙄 Nå puttet jeg oppi noen labber som må festet tråder i, de har ligget her siden høst.. Greit når man får unna det man driver med.

boks til håndarbeid

En kommentar om “Hva man har

  1. Tilbaketråkk: Hva man har | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.