Reklamens makt

Jeg mener at jeg ikke blir så påvirket av reklame.. egentlig. Men nå en dag så jeg en test av ullundertøy, til trening. Nå er ikke det så relevant for meg, men ullundertøy er nå ullundertøy, og greit å lese hva resultatet ble.
Jeg går ofte for fasong og farge/mønster på slike klær.. ja, og pris. Men det første jeg tenkte etter å ha lest denne testen var, «dette skal jeg aldri kjøpe». Og det var en overdel og underdel som jeg i utganspunktet likte godt.. men når det får en av de dårligste karakterene, og det pga:

Krympet og ble trangt ved vask.

Klør mer enn de fleste.

Hvem vil kjøpe noe slik? Når det da finnes mange andre å velge i, til samme pris eller billigere.

Testen kan forøvrig leses her, Klikk.

I forrige nummer av bladet Jakt sto det bakerst litt av hva som kom i neste nr (som er i salg nå), det var test av hundebur for bil. Gjett hvem som nesten sto å ventet til bladet kom, jo jeg. Nå har vi bur, to stk også, så skal ikke ha noen flere, men litt morsomt å lese likevel…

Nå syntes ikke jeg så mye om testen, de var jo overhode ikke testet på den måten jeg håpet på, men det gir jo en pekepinn.. og man bør lese teksten skikkelig og ikke bare se på karakterene.

Amanda har det nok greit i sitt bur, hun er heldigvis ikke så gløgg, siden det står at gløgge hunder åpner døren. Nå forstår ikke jeg hvordan de kan gjøre det, men så er jeg ikke noen gløgg hund jeg heller.. Det kan ikke være så stort problem uansett, følger jo med nøkler, og er vel de færreste som gi det ekstra settet med nøkler (følger med to sett) til hunden.

Nå fikk jo burene vi har veldig god karakter, osv, så jeg hadde kommet til å kjøpt samme burene om igjen.

Vi har både forrige modell og nyeste modell, er nesten så jeg liker best forrige modell

hundebur i bobil

hundebur i bobil

7 kommentarer om “Reklamens makt

 1. Hva er forskjellen på forrige og nyeste modell av burene? Jeg har jo også Variocage, men det er jo et enkeltbur, og det ble kjøpt i 2008, så det er hverken forrige eller forrige der igjen-modell. Fronten på døra på mitt bur har jo ikke de «lommene».

  Liker

  1. Forrige modell er det øverste av de to bildene, men det kommer ikke så klart fram hvordan det ser ut ser jeg, om du går inn på dette innlegget https://boerboelheidi.com/2013/05/13/konfirmasjon-i-drammen/ nokså langt nede ser du hvordan buret ser ut når det er lukket.
   Jeg tror at Variocage burene er veldig sikre nesten uansett modell, i forhold til mange andre bur. Vi hadde jo ikke så mange valg heller, pga størrelsene på burene, og jeg nekter å ha disse sammenleggbare burene i bil.

   Liker

   1. Da er det din forrige modell som er mest lik min, både i hvordan dørene ser ut i front og selve lukkemekanismen (de gule skinnene).
    Sammenleggbart bur i bil er like godt som å ikke ha bur i bil i det hele tatt, spør du meg. De sammenleggbare burene tåler ingenting, og er kun brukbare som innendørsbur eller utstillingsbur. Samme med tøybur også.

    Liker

    1. Enig med deg 🙂
     Nå vet man jo ikke, man kan være uheldig og hunden dør i en ulykke med gode og sikre bur også, men er noe med å minimere sjansene . Når jeg tenker på hvor strengt det er med barn i bil nå, mot da jeg vokste opp (uten sammenligning forøvrig..) så ser man at det er litt greit å følge med utviklingen, og ikke gjøre som man alltid har gjort..

     Liker

     1. Man kan dø om man sitter i et pansret kjøretøy også, så det er jo umulig å være 100 % uansett hva man gjør. Men som du sier, det gjelder å minimere sjansen.
      Hvis jeg ikke husker helt feil, så var det ikke bilbelter i baksetet i bilen vi hadde da jeg vokste opp. Så ja, forskjellene er enorme, og selv om jeg generelt er motstander av forandringer, så er faktisk noen forandringer til de bedre 🙂

      Liker

      1. Vet du, det har kommet noen endringer der jeg ser om det er kommentarer eller ikke hos meg, noen små «bokser», på en av de står det «unread», og når jeg trykket på den så kom dette svaret her fra deg opp 😀
       Den lille menyen med boksene må være spesiallaget for meg 😆

       Liker

 2. Tilbaketråkk: Reklamens makt | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.