Snøhund

Da er det like før vi er tilbake til hverdagen igjen.. Og det har kommet mer snø..
Nå tror jeg Amanda synes det er nok snø, jeg gikk foran henne siste biten hjem i dag, og ble klissvåt.
Hun hoppet og bykset i snøen i skogen, men tror hun blir fort sliten av slik føre, spesielt når hun ikke er i så veldig god form i utgangspunktet heller. Vi må nok trene litt alle «mann» her. Hun liker å leke i snøen, og det er jo fin trening også, det er noen fordeler med snøen også. Jeg hadde skikkelig vondt i leggene lenge etter en annen tur vi hadde i dyp snø i jula, kan ikke huske siste jeg har vært borti noe slik. Ikke rart det er mange som har begynt med truger her.

Boerboel i dyp snø

Og igjen, det er jo veldig flott med slik vær vi har nå, og ikke like mye snø alle steder

vinter boerboel

Jeg har begynt å endre litt på bloggen i ferien, headeren fikk vintermotiv, laget ny meny, og noen undermenyer. Det tar litt tid å ordne alt, men kommer etterhvert..

Jeg har oppe alt av jul enda.. juletreet står også, men spørs hvor lenge.. Juletreet pleier å bli pakket ned bra fort egentlig. Får se hor fort jeg blir lei.

julelys

7 kommentarer om “Snøhund

 1. Vi tok jula i går. Hadde egentlig planer om å legge ut en cache i går, men våknet opp med stiv skulder (hadde ligget galt), så da ble det inneaktiviteter istedenfor. Cachen ble lagt ut i dag, og FTF’en gikk fort gitt 🙂
  Likte veldig godt å se en toppmeny her igjen, jeg blar meg aldri ned til bunnen for å se hva som står der. Moro med litt forandring 🙂

  Liker

  1. Nå er juletreet plutselig borte.. resten får nok være litt til, men er ikke så mye, så er fort gjort når jeg først bestemmer meg..
   Og så kom jeg på at jeg kan gå inn å se på cachene som andre legger ut, igjen, og det var jo veldig koselig denne gangen 😀
   FTF går fort her også, noen ganger..
   Er ikke helt ferdig med menyen oppe der, men greit å ha litt, sjelden jeg blar meg til bunnen selv, men er ikke så veldig viktig heller, eneste jeg savner oppe som man må ned etter, er søkefeltet. Det hender jeg søker etter noe selv på bloggen 😛

   Liker

   1. Synes det var riktig med den dedikeringen, så nå har du nok en grunn for å komme hit og logge cacher! Tar bare 20-25 minutter å gå til akkurat denne.
    Er ganske ofte jeg søker i min egen blogg, så jeg skjønner behovet 🙂

    Liker

    1. Det ser jo ut til å være en perfekt tur 🙂

     Jeg hadde søkefelt helt oppe i høyre hjørne også, før. Nå er det blitt borte, det var ikke jeg som plasserte det der, var wordpress, tror jeg.. Det under bloggen er meg, men det må være der, får det ikke lenger opp. Men siden jeg er så tilfreds med temaet ellers, får bare det som ligger i bunn være på bunn tenker jeg,

     Men det «dummeste» er når jeg søker etter på vanlig måte i google eller annen søkemotor, og får treff, i bloggen min selv 😛

     Liker

     1. Ser man bort ifra stigningen (pust og pes!), så er det en kjempefin liten tur, og det tar bare 5 minutter å kjøre hjemmefra 🙂

      *ler* Det betyr bare at du har en populær blogg eller at få skriver om det du søker etter 🙂

      Liker

      1. Bare det ikke er for varmt så er det ok med litt stigning, om man tar seg god tid..

       Hehe, tror det heller er noe med at jeg søker med samme maskin som jeg skriver bloggen på 🙂 Og så glemmer jeg hva jeg har skrevet om 😛

       Liker

 2. Tilbaketråkk: Snøhund | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.