Godt Nytt År

Vi takker for det gamle året, og ønsker dere alle et godt nytt år

Jeg var jo litt spent på nyttårsfeiringen i år også, men dette ble vel en roligste av alle nyttårsfeiringer Amanda har hatt her, hun lå i sofaen og sov.. Litt på meg, litt på siden av meg, og litt alene. Hun reagerte litt tidlig på kvelden, stoppet opp for å lytte, men så var det ok.
Det er bare så veldig godt når man har en hund som er helt rolig og avslappet på en slik kveld, har hatt det motsatte, så vet hvilket mareritt det kan være, og vet da virkelig å sette pris på dette med en rolig hund.
Etterpå var det greit å feire litt, Amanda syntes det samme.. hun skulle lukte på vinen min, og holdt på å drikke opp alt sammen.. hun syntes sikkert hun hadde fortjent det.

boerboel godt nytt år

boerboel vin IMG_9460 (800x534) IMG_9462 (800x534) IMG_9463 (800x534)

.

Vi hadde kalkun og waldorf salat til middag (og litt til..) Jeg er jo ikke noe glad i waldorf salat, synes det blir helt feil å blande ingrediensene man bruker, men i år så laget jeg det for første gang på 30 år.. Hadde funnet en oppskrift som «så» noenlunde ok ut, og den ble faktisk ok å spise også, til min forbauselse. Jeg var ikke helt overbevisst på forhånd, og selv om de andre liker slik salat, sikret jeg meg med å lage en liten «salat» ved siden av

waldorf salat

9 kommentarer om “Godt Nytt År

 1. Takk for det gamle, og godt nytt år!
  Så deilig at Amanda ikke brydde seg i natt! Jeg ble positivt overrasket over Nairo i går kveld også, han boffet litt til de første smellene ved 23-tiden, og den lille halvtimen det sto på som verst rundt midnatt (som ikke er ille her på landet i det hele tatt), lå han på gulvet ved sofaen og peste litt ekstra, men ikke noe skjelving og ikke noe bjeffing.
  Waldorff er jo så godt! Det eneste jeg ikke liker er de hele nøttene, så der har mamma gått over til å bare ha opphakkede nøtter i salaten 🙂

  Liker

  1. Takk 🙂
   Men du, jeg kommer ikke inn på bloggen din, kommer inn alle andre steder,men hos deg kommer denne beskjeden: Internal Server Error
   The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
   Please contact the server administrator, support@one.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
   More information about this error may be available in the server error log.

   Og jeg som skulle lese om turen din, skal sjekke igjen senere, men tenkte å si fra, i tilfelle det ikke er bare meg, og du ikke visste det.
   Flott ar Nairo ikke reagerte så mye, var jo ikke så mye her heller, men nok til at det pågikk en stund, og at vi hørte det godt. Hadde planene klare til å aktivisere Amanda om jeg så hun reagerte noe særlig, men siden hun sov..
   Jeg liker heller ikke de hele nøttene, så de lot jeg bare være igjen 😛

   Liker

   1. Jeg ser at det er problemer, jeg kommer ikke inn noe sted jeg heller. Drøyer litt før jeg sier ifra til domeneleverandøren i tilfelle det er generelle problemer. Men takk for at du sier ifra!

    Ei lapphundvenninne har testet lavendelolje for å hjelpe hunden sin å slappe av, og han hadde sovnet! Så det skal jeg ut og kjøpe meg så snart jeg har mulighet, kanskje det kan hjelpe på vind-problemene også! Hun har hatt litt olje på en buff som hunden har fått rundt halsen.

    Ja, nøttene er heldigivs så store at man kan unngå de 🙂

    Liker

    1. Da ordner det seg sikkert etter litt 🙂

     Urk, lavendelolje.. Det er jo en lukt som er kjent for avslapping osv, men jeg blir uggen av lukten. Men, jeg hadde garantert prøvd det om det kunnet hjulpet på noen problemer Amanda hadde hatt. Utrolig hvor langt man kan strekke seg for disse på fire, og slike tips som lavendelolje (og lignende) er enkle å prøve også, og plutselig finner man det lille som skal til 🙂

     Liker

     1. Ja, hvis ikke domeneleverandøren har hatt en heidundrende fest i natt og det tar et par dager før de er på jobb igjen :p

      Jeg er ikke superglad i lavendel jeg heller, men hvis det gjør at Eileif slipper å sove på sofaen så skal jeg overleve 🙂

      Liker

 2. Tilbaketråkk: Godt Nytt År | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..