Hviletid

Noen ganger klarer Amanda å bli veldig liten.. I kveld la jeg meg på sofaen (jeg gjør jo ikke annet..) Amanda kom hoppende oppi hun også, og la seg helt inntil meg og spurte om jeg skulle ligge lenge..

boerboelHun er så søt og god når hun kommer slik, og vi benyttet selvsagt anledningen til å slappe av litt.

Jeg er selvsagt ute i siste liten med pakker i posten i år, også.. men siste frist er i morgen, så da skal det går bra, håper jeg.
Og når jeg er inne på dette med pakker, i dag forsvant mine mystiske pakker fra appen på mobilen 😦 Kommer aldri til å få visst hva det var i de pakkene, og det irriterer meg. Var helt sikkert noe veldig kjedelig, som jeg overhode ikke villa ha uansett, helt sikkert!

Nå får jeg gå og ordne en pakke, og så blir det tidlig i seng 🙂

About the Author

Posted by

Kategorier:

Heidi

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: