Hviletid

Noen ganger klarer Amanda å bli veldig liten.. I kveld la jeg meg på sofaen (jeg gjør jo ikke annet..) Amanda kom hoppende oppi hun også, og la seg helt inntil meg og spurte om jeg skulle ligge lenge..

boerboelHun er så søt og god når hun kommer slik, og vi benyttet selvsagt anledningen til å slappe av litt.

Jeg er selvsagt ute i siste liten med pakker i posten i år, også.. men siste frist er i morgen, så da skal det går bra, håper jeg.
Og når jeg er inne på dette med pakker, i dag forsvant mine mystiske pakker fra appen på mobilen 😦 Kommer aldri til å få visst hva det var i de pakkene, og det irriterer meg. Var helt sikkert noe veldig kjedelig, som jeg overhode ikke villa ha uansett, helt sikkert!

Nå får jeg gå og ordne en pakke, og så blir det tidlig i seng 🙂

En kommentar om “Hviletid

  1. Tilbaketråkk: Hviletid | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s