Førjulsstri

I går fant jeg ut at det var 14 dager til juleferien, hjelpes. Glad jeg har strøket alt jeg hadde på «må gjøre listen» jeg hadde i hodet..
Jeg er glad det er igjen «så mange» dager, så blir Amanda ferdig med løpetiden, helt perfekt. Jeg er veldig spent på perioden med innbilt igjen, etter denne løpetiden. Forrige periode gikk jo så bra, i forhold til de gangene før, når jeg nesten var på sammenbruddets rand.. Funker det denne gangen også, burde jeg kanskje ha prøvd neste periode uten kapslene, men det tror jeg ikke jeg tør. Når jeg tenker tilbake på hvor galt det var så frister det ikke å gå gjennom det en gang til, om man kan unngå det på så enkel en måte. Bør kanskje ikke ta gleden på forskudd, vet jo ikke hvordan hun blir nå, kan like gjerne bli verre igjen. Tiden vil vise.

Amanda er nå søt da, hun er jo litt i overkant glad i oppmerksomhet noen ganger, hun er veldig glad i kos. Ikke alltid jeg forstår hintene hun kommer med, så i kveld nå hun kom oppi sofaen dro hun seg helt bort til meg, og etter litt (jeg var opptatt) så dyttet hun forsiktig i siden min, slik «hei, ser du meg» dytt, når hun ikke fikk respons første gangene, så trykket hun snuten bokstavelig inn i siden min, og da ble det jo selvsagt litt kos..

Har begynt å blåse litt, er meldt kuling og snø i natt, koselig.. Jeg sover heldigvis godt uansett, håper jeg. Gjorde opp i ovn nå, så blir det ihvertfall godt å varmt. Blir liksom så kjølig inne når det blåser..

Desember er jo tiden for julekalender og alt slik.. En litt morsom vri er en førjulsstria til NISSANE PÅ BAKKEÅSEN Meny oppe i høyre hjørne, der er det link til hver «episode» (ny hver dag), anbefaler å lese den 🙂
Og nå kom jeg på at jeg har en håndballkalender et sted, den bør jeg kanskje se om jeg finner igjen, har noen luker å åpne, la den til side for å vente til 1. des når jeg kjøpte den.

Her sitter Amanda å studerer tømmerbilen som hentet tømmer oppi skogen her, det bråkte så mye nedenfor der vi gikk at hun måtte sette seg for å se..

boerboel

 

En kommentar om “Førjulsstri

  1. Tilbaketråkk: Førjulsstri | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..