Mystiske pakker

I går kveld sjekket jeg postens sporingsapp på mobilen min, og der dukket det opp to pakker, som jeg ikke ventet å se der. Det var stiplede pakker, ikke hel strek rundt, noe som vanligvis sier at pakken er på tur til å bli sporet, eller noe slik.. Jeg ble litt forundret, for kom ikke på hva det kunne være.
Så sporingsnummer/kollinummer, og det sto at det ikke var registrert noen status på pakkene ennå. Etter en stund kom det opp fra hvor de kom fra, målene på pakkene og vekten. Noe som faktisk ikke sa meg noenting. Jeg har ikke bestilt noe fra det stedet mer enn en gang, og det var desember 2013.
Jeg logget inn på nettbutikken for å sjekke, men eneste ordren som sto der var den fra desember i fjor. Ikke har de noen julekalender som jeg vet om heller, jeg har ihvertfall ikke deltatt. Jeg må innrømme jeg ble passe nysgjerrig, og tenkte så man nesten kunne høre det knake.. Har noen pakker på tur.. men de har jeg oversikt over, og har de allerede inne i sporingssystemet. Og som sagt denne butikken har jeg ikke bestilt noe fra, garantert.
Og, i morges var informasjonen om avsender, vekt og pakkemål bort.. men det andre står der enda, sporingsnummer og kollinummer.
Jeg har vært borti at pakker har vært i systemet noen dager før de har blitt registrert, men dette her er pussig, og spennende.
Pakkene som kommer der kommer jo pga mobilnummeret mitt, antar jeg..
Har sjekket appen noen ganger i dag, men har ikke skjedd noe nytt, det verste er om pakkene bare forsvinner.. da blir jeg skuffet da, miste to pakker uten videre.. Men er igjen en mulighet, julenissen! 😀

Screenshot

Vi gikk en fin kveldstur i kveld, tror den var på nesten en time. Så flott med litt mer snø, -5 grader og vindstille. Jeg hadde tenkt å oppi skogen i går også, men da var det surt og kaldt, snødde og blåste, rett å slett innevær. Jeg og Amanda tok en tur på sofaen isteden

boerboel i sofaHun var egentlig veldig rolig hele dagen, var sikkert redd for å måtte ut i inneværet.. Godt å kunne kose seg inne litt også.

I morges etter jeg kom på jobb fikk jeg mail, om ny cache, og min første tanke var neeei! Oppdaget nokså fort at det ikke var noe å tenke på uansett, siden jeg ikke kan fly.. er dette med luftlinje og andre siden av fjellet.  Men er veldig morsomt at det kommer flere cacher på «andre siden» også.

Får vel gå å sjekke sporingsappen igjen jeg..

En kommentar om “Mystiske pakker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.