Litt Kaos

Jeg tror Kaos har hatt det litt kjedelig i natt, men heldigvis er han en hund som kan å sysselsette seg selv litt, han er nemlig glad i å lese, han også.. Så i natt fant han seg en Donald bok..

hund som leser

Var flere bøker å velge i der, men var vel Donald som fristet mest. Amanda er tydeligvis litt mer voksen, hun leser stort sett krimbøker..

Vi fikk litt snø i går kveld, men det stoppet dessverre litt for tidlig. Hadde jeg fått 1/2 meter til, så hadde det vært greit. Men er kanskje litt håp om mer i morgen..

Amanda tronet på sofaen i morges, jeg hadde hatt ut Kaos, og da måtte hun prøve å følge litt med..

boerboel i sofa

 

 

Jeg og Amanda hadde en kjempeflott tur oppi skogen i dag, var borte 1 1/2 time, og alt stemte så bra. Blid hund, kjempeflott vær og alt bare fryd.

boerboel i skogen

Var -5 grader, så ble ikke noe vinterdekken på Amanda, hun har ikke behov for det enda ser jeg, og ingen grunn til å venne henne til noe slik da. Får se det litt mer an på -10 og kaldere. Det samme gjelder potesokker, og nå ser det ut til å lysne ang sokker til henne. Både vintersokker, og sokker med tanke på eventuelle skader.
Har skrevet om alt «slitet» med å få tak i sokker til henne så lenge at det er på tide med «del en» av potesokker til stor hund, det ser ihvertfall bra ut det jeg har, skal se om jeg får skrevet det ferdig til i morgen.

Siden jeg og Amanda gikk tur måtte selvsagt Tore og Kaos gå også, Kaos ble riktig så flott når han lånte en sele av Amanda. Han protesterte ikke så mye heller, og alt kler den smukke 😉

jamthund med sele

jamthund med sele

 

Vi har ikke alltid så mye dagslys her.. disse bildene ble tatt tidlig på ettermiddagen i dag, skal bli godt med vår..

Det var forresten utrolig mye dyrespor oppi skogen i dag, uansett hvor vi gikk så var det dyrespor på kryss og tvers, morsomt.

En kommentar om “Litt Kaos

  1. Tilbaketråkk: Litt Kaos | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..