Termometer trøbbel

Vi har det stille og rolig for tiden, kosetid 🙂
Burde ha gjort en del i forhold til at julen nærmer seg, men med årene har jeg blitt litt mer bedagelig anlagt. Og om vinteren er kveldene korte, så blir ikke til at man gjør så mye..  Jeg får gjort mye de gangene jeg får «ånden over meg», veldig mye, og på kort tid, så det skal nok bli jul i år også.
Til helgen er det jo første advent, og det er veldig koselig. Fram med lilla duker, lys og stjerner.
Jeg har noen ting jeg må gjøre før jul, lage sylte er en av de, skrev ned oppskriften på sylten (krydderet) i bloggen her i fjor, så nå trenger jeg ikke være redd for å miste den (det trodde jeg at jeg hadde gjort i fjor).
Jeg må lage øl, men det er litt tidlig enda.. Julekaker blir det ikke mye av, får se hva jeg ender opp med, maten er bedre.

Jeg fant plutselig et sted til en cache, og fikk et «omvendt» problem, tror ikke jeg har cache som passer.. Var innom en butikk her i dag for å spørre etter noe jeg tenkte på, men fantes ikke noe slik der.. Må se om jeg får ordnet noe så jeg får lagt ut en der.
Har et par til i tankene, men ttt for noen..

Jeg var å kjøpte ny inne/ute termometer i går, er jo veldig viktig å ha riktig temperatur om vinteren.. Denne jeg kjøpte er trådløs, så ble litt fram og tilbake for å få den til i går.. Mens jeg satt å leste bruksanvisningen (faktisk!) så stusset jeg plutselig over noe, var noe som var helt merkelig, det står: Utendørssensor, funksjoner, måler temperatur mellom -20°C – +60°C.
Da er jo nesten hele vitsen borte! -20 er jo ingenting.. Trøsten får være at det da kommer til å bli en brukbar vinter i grader, det blir jo ikke kaldere enn -2o grader.
Jeg satt på kjøkkenet ved kjøkkenbordet og leste bruksanvisningen og sa lettere irritert: hvem er det som kjøper noe slik? (det var da ikke så smart å si/spørre om) Jeg fikk svar, siden Tore sto der.. «Heidi», sa han. Jepp, Heidi, hun kjøper slik 😛

Jeg har forresten mye selskap i soafen for tiden. Om ikke Amanda får ligge oppå, så skal hun ihvertfall ligge inntil, men hvem vil vel ikke ha en søt liten boerboel ved sin side.. ❤

boerboel

En kommentar om “Termometer trøbbel

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..