Liten fuggel og stor hund..

Amanda er en tøff hund, det skulle bare mangle, hun er jo en Boerboel. Ikke mye som kan skremme en slik stødig vokter.
I dag når vi kom hjem fra jobb så var det middag på Amanda og luftetur i hagen etterpå. Amanda ble veldig interessert i gjerdet mellom oss og ene naboen, jeg så ikke noe spesielt der, det gjorde ikke Amanda heller. Jeg tenkte at det var sikkert en katt eller noe som hadde gått der, og plutselig så døde nesten Amanda.
Det satt en fugl inne på gjerdet et sted, og Amanda forstyrret den tydeligvis, for plutselig så fløy den, det ble nesten kollisjon med Amanda og fugl, ikke mange cm om å gjøre, og Amanda fikk nærmest sjokk. Tror ikke hun forsto noe av hva som skjedde. Fuglen fløy oppi et tre i skogen, der satt den og nærmest lo av Amanda.. da er det jo passende med en fugl..

Jeg laget middag i kveld, den smakte forferdelig. Jeg tok to-tre munnfuller så gikk jeg på kjøkkenet med tallerkenen.. Ikke lenge etter gjorde Tore det samme, tror ikke det blir å gjenta den middagen, med det første.. Det så jo så spennende ut.. og egentlig noe jeg burde like, en slags «kjøttsaus» med spaghetti.

Jeg driver fremdeles på med å lete etter de perfekte sokker, potesokker vel å merke. Har tre forskjellige typer jeg vurderer, en av de går opp til 14 cm, bredde! Det var voldsomt, potesokker der Amanda ikke trenger største størrelsene på.
Ene paret jeg trodde var perfekt, var forhåpentligvis feil merket, de skulle passe Amanda, men når de kom så så jeg at det ikke engang var vits i å prøve de. så de blir returnert. Kommer tilbake til saken etterhvert.

Ser at jeg kunne ventet litt med å kjøpt hundeseng til Amanda.. hun fikk forbausende fort ny yndlingsplass å ligge..
Her ligger hun å sover inntil ryggen min, det var forbausende tungt.

IMAG0540 (800x451)

En kommentar om “Liten fuggel og stor hund..

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..