Valerina, vannstasjon og tv program

Siste ukene har jeg stort sett vært med Tore hjem fra jobb, men en dag i uken drar jeg hjem «tidlig», slik at jeg får vasket litt.. hjemme 😛
Det er bare så godt å ha det noenlunde ryddig og rent til man kommer hjem fra jobb fredag, da kan helgen bare komme.

Vi har planer for helgen, flere planer.. Så om det går som det pleier så er vi heldige om vi får gjennomført en eller to av de.
Blir sannsynligvis litt bilkjøring, og tenker å prøve ut noe nytt til Amanda. Hun «stresser» litt ved bilkjøring noen ganger, men har ikke funnet noe som hjelper, skrev en del om det her, og hva som kan hjelpe om hunden blir bilsyk osv. Ikke noe av det har fungert på Amanda, og vi har vel bare slått oss til ro med at det er slik, og tar bare en del pauser ved behov.
Men, når jeg snakket med Kjersti for litt siden ang noe annet, så ble det snakk om diverse, og jeg fikk et tips om Valerina. Syntes ikke det var så aktuelt til å begynne med, men tenkte litt mer på det, og fikk litt mer informasjon, fant en del om det på både norske og svenske sider, og noen andre. Til mer jeg leste om det til mer interessant så det ut til å være, så fant ut at det skader ikke å prøve det.
Jeg har jo brukt Valerina selv, det er veldig effektivt når jeg skal til tannlegen bl.a.
Jeg hadde ikke hørt eller lest noe om at Valerina/Valeriana kunne brukes til hund før nå, og det var mye interessant å lese.
Det er ikke bare positivt, fant litt negativt etter å ha lest en del, men tror nok jeg er langt innenfor det som er trygt med det jeg tenker på. Det er noe med mengde, tid, type Valerina og selvsagt hunden. Nå vet jeg heller ikke om det kan hjelpe på Amanda og bilkjøringen, blir spennende å se.
Jeg har ærlig talt ikke så stor tro på det, men det hadde jeg ikke med bringebærblader Amanda prøvde mot innbilt drektighet heller, og det så ut til at det virket.

 

Ønskeliste, del to

Første del var jo en fantastisk flott utendørsseng, og når man ligger ute i solen på sommeren så trenger man litt å drikke, og hva er da bedre enn en flott vannstasjon i betong!

bilde fra petshopgirl

bilde fra petshopgirl

bilde fra petshopgirl

bilde fra petshopgirl

Denne likte jeg veldig godt, den er flott å se på, rommer 4 liter med vann.
Den veier 10 kg så er ikke så enkel å velte rundt. Finner den her, og en del andre ting av Mia Cara, må innrømme det var mye flott.

I kveld er det tv program fra Skjåk, igjen… Denne gangen er det Ola-Conny og Morgan som har vært her. Tv Norge halv ni 🙂

7 kommentarer om “Valerina, vannstasjon og tv program

 1. Tilbaketråkk: Valerina, vannstasjon og tv program | Blopp.no

 2. Blir spennende å høre om Valerina funker! Vi er i gang med Adaptil på soverommet, nå er det heldigvis et par netter uten vind så han får vent seg til å være på soverommet igjen, og så får vi antagelig se til helgen om det funker, for da skal det blåse mer.
  Jeg klarer ikke Ola-Conny og Morgan, ellers skulle jeg gjerne sett på!

  Liker

  • Får krysse fingrene for Valerina og Adaptil 🙂
   Er det slik i stikkontakten dere bruker?

   Haha, vet du, jeg forstår veldig godt at du ikke klarer de, tror ikke du er alene.. Jeg synes nesten på en måte at det ikke skulle vært program med de, for å «skjerme» de selv…
   Ble imponert over at de oppholder seg i Geiranger/Stranda, og tar en snartur opp på Dovrefjell for å se på Moskus, og ned til Geiranger/Stranda igjen etterpå.. I Skjåk har de ikke vært enda, så kommer vel nå etter Geiranger 😛

   Liker

   • Jupp, vi bruker den i stikkontakten. Halsbånd vil jeg ikke bruke, og sprayen har en kortere virkningstid (ca 5 timer), så for oss var det mest hensiktsmessig med diffuseren.

    Jeg vil nok tro at de kanskje bruker litt lengre tid på opptak enn det som blir vist på tv, men utifra det lille jeg har sett av reklamen for disse programmene, så virker det som om de uansett får sett mye av landet vårt. Og det er jo forsåvidt bra, men jeg er usikker på om de er noen god norgesreklame :/

    Liker

    • Tror nok den i stikkontaken er best til deres situasjon, utifra det jeg har lest tidligere. Men den går kanskje å kombinere med sprayen? Tenkte på sengen/teppet til Nairo bl.a.

     Ja det ble ikke så mye fra Skjåk, de er jo litt spesielle..

     Liker

     • Nairo har ikke noen fast plass på soverommet. Han har Biabed’en der, men ligger sjeldent i den. Har også et teppe til han der, men han har en tendens til å bli amorøs med teppet, så det har jeg lagt under Biabed’en. Stort sett ligger han på gulvet ved siden av senga på min side, men han kan også ligge ved gulvenden av senga og oppi senga, så spray er bare bortkastet tror jeg. Diffuseren står jo i hele tiden og skal dekke 60-70 kvadratmeter, så jeg satser på at den er nok 🙂

      Liker

      • Rart med det, her er det som oftest dynene til Amanda som får slik behandling, men heldigvis stort sett bare i perioder.
       Blir veldig spennende å høre om det blir noe resultater av diffuseren, krysser fingrene for at det fungerer 🙂

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s