Røyting

Amanda røyter litt for tiden, ikke bare litt heller!
Det er ikke bare hunder «med» pels man ser røyter, Amanda er korthåret, men som det ser ut her for tiden, hundehår alle steder.

boerboel røyter

Kan si det slik at jeg er glad det finnes støvsuger. Håper denne røyteperioden er kortvarig, husker aldri hvor lenge den varer, plutselig er den bare borte igjen.
Men hvor mye hår/pels kan en hund egentlig ha? Når Amanda reiser seg fra gulvet ligger det igjen nok pels til en hund til, å klappe og «børste» henne er et kapittel for seg selv.
Vi har hatt andre typer hunder også, og der har vi børstet av i sekkevis.
Amanda blir ikke som Kaos ihvertfall, han røyter vanligvis i dotter når han begynner, det tyter ut pels alle steder av han.
Og når jeg først skriver om Kaos, han gjorde en veldig  fin jobb i helgen også, skal si han får trimmet seg for tiden, tror han storkoser seg.
Fikk bilde av han om søndagskvelden, ser ut som han storkoser seg hjemme også 🙂

jamthund etter jaktDet er hardt å være jakthund..

Buret til Amanda kom i dag, det ligger ute enda, vet ikke om vi (host) får satt det inn i Micro i kveld, men må nå få gjort det en av første kveldene. Skal legge ut bilde for å vise hvordan det ble etterpå. Er spent på hvordan Amanda kommer til å like å være i Micro når vi kjører, hittil har hun vært der bare når den har stått rolig.

Ellers skjer ikke så mye nytt, jeg knasker antibiotika og paracet og krysser alt jeg kan for å bli fort frisk igjen, i går følte jeg meg dårlig nesten hele ettermiddagen/kvelden, til jeg skulle legge meg. I dag har det vært greit..

En kommentar om “Røyting

  1. Tilbaketråkk: Røyting | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..