Små skader, koselig hilsen, facebook, og litt til

Dette blir et innlegg om mye forskjellig, altså er alt ved det normale med bloggingen igjen.

Dagen i dag startet forferdelig, våknet klokken fire (i natt..) og da hadde jeg forsovet meg, klokken var åtte.. Jeg forsto jo fort at det bare var noe jeg hadde drømt, men er en lei følelse som sitter i en stund. Jeg sov dårlig til kvart over fem, ble jo selvsagt redd for å forsove meg 😛
Jeg kom meg på jobb, og alt gikk greit, en stund.. Klarte å få et skaft med en kvass kant på rett i bakhodet, det ble en en sviende smerte som resulterte i hodepine i hele hodet til slutt, og en kul! Jeg vurderte en stund å dra hjem igjen og legge meg!
Var forøvrig veldig fint vær i morges, mildt og rolig. Det var mildvær når jeg dro hjem igjen også.. men det regnet og blåste en del!
Nå i kveld klarte jeg å sparke inn i en stol, lenge siden sist..

Fikk pakke i posten denne uken, det var vel ikke noen overraskelse, men det fulgte med en liten overraskelse i pakken, og en koselig hilsen

hilsen

Kan dessverre ikke legge ut hva som var i pakken.. men håper at mange finner det ut etterhvert, tok ikke med nederste del av lappen 😉

Noen delte et blogginnlegg fra meg i en gruppe på facebook forrige uke, og skal si det ga resultater, statistikken fløy formelig oppover. Jeg oppdaget det tilfeldig, fikk varsel «your stats are booming», ikke bare en gang, det var veldig morsomt.
Jeg så jo at trafikken kom fra facebook, men ikke fra hvor.. noe som kan være litt irriterende. Nå forsto jeg det etterhvert, men har vært borti lignende tilfeller, uten å finne ut hvorfra, det kan være litt irriterende.

Og da fortsetter jeg med facebook, stilte et hunderelatert spørsmål i en gruppe.. det tok litt av kan man si. Jeg kuttet ut varslene på innlegget etter litt, tror det kom noe slik som 130 svar.. Når jeg kom på (vil si oppdaget meldingene under «annet») at jeg kunne slette hele innlegget, så var det allerede slettet.
Spørsmålet var helt ok, og fikk mange gode og hjelpsomme svar, men var dessverre noen som bare måtte bry seg litt mye om hva andre skrev, og så eskalerte det.
Slik er det i en del grupper, og det er synd, for man kan få veldig mye gode råd og tips om nesten alt mulig. Heldigvis rakk jeg å få med meg de nyttige tipsene.

I går etter jobb fik jeg ryddet opp og ordnet til inne her til helgen, etter å ha sett på værmeldingen fikk jeg fart på meg og ryddet opp litt ute også..
Snakk om god følelse av å kunne sette seg i sofaen senere på kvelden. Hadde hentet ved og gjort opp i ovn for første gang siden i vår. Nå har jeg hentet mer ved, så i kveld blir det bare å slappe av å kose seg.

Amanda var på tur til å flytte noen sengeklær framfor litt siden, men hun ble sikkert sliten, for det stoppet ved grinden, og der sovnet hun

bb

 

 

Så var det denne irriterende fotografen som måtte forstyrre..

boerboel ligger

 

Hun fikk legge seg igjen etterpå, hun kommer forøvrig helt inn til stuen med sengeklær rett som det er.
Denne grinden som er på bildet er veldig greit og gode å ha når man har hund. Enkel å ha opp/lukke, vi «binder» den opp med en hempe til vanlig

En kommentar om “Små skader, koselig hilsen, facebook, og litt til

  1. Tilbaketråkk: Små skader, koselig hilsen, facebook, og litt til | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s