Skogen

Skulle ordne så mye i kveld.. men fant ut at det sannsynligvis ikke drar noe sted noe av det, så da kan det like gjerne vente til i morgen kveld. 

Vi var i skogen i dag, jeg og Amanda skulle gå en lang fin tur, men det ble ikke noe av, det ble en kort tur.

IMG_9073 (800x533)
Det var 11-12 grader og lett regn, flott turvær med andre ord. 
Ikke lenge etter vi hadde gått så vi helt fersk kumøkk, jeg vet at det er kyr i området, men ble litt mer oppmerksom etterpå. Vi gikk i så stort område at det var greit om vi skulle se kyr.
Amanda har et ikke forhold til kyr tror jeg, og det er det greit om hun fortsetter å ha også. Det er slik med sauer også, stort sett.. så lenge vi har litt avstand til de så bryr hun seg ikke, noe som er veldig godt.

Vi fortsatte å gå, og etter en stund oppdaget jeg at Amanda haltet noen ganger. Etter litt satte vi oss og jeg tok labben hennes for å se om jeg kunne se noe, da var det en klo som var skadet. Heldigvis var ikke de andre så langt unna, så ringte Tore som kom å hentet oss. Vi skulle jo være borte en stund, og ble kjedelig om vi måtte hjem pga noe slik, men Amanda la seg rolig i bilen, og lå der flere timer 🙂
Vi grillet pølser etterhvert, ble noen godbiter på Amanda også..

Får ringe veterinæren i morgen ang kloen, kjedelig når det blir slik, og nå blir det ikke noen tur første tiden heller. Søren at jeg ikke har funnet skikkelige store nok potesokker til henne, tror jeg må lete litt til. 

5 kommentarer om “Skogen

 1. Tilbaketråkk: Skogen | Blopp.no

  • Takk 🙂 I verste fall må vel kloen fjernes, i beste fall så venter vi og ser det an.
   Jeg synes det er så greit her, om det er noe jeg er usikker på så ringer jeg bare å snakker med en av de, og noen ganger er det nok med en tlf samtale og gode råd, andre ganger får man time.
   Jeg har lav terskel for å ringe om jeg er usikker på noe, og har alltid fått god hjelp, så det er en trygghet.
   Ser jo an situasjonen selvsagt, men kloskader har jeg overhode ikke erfaring med, men syntes det så stygt ut.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s