De sene kveldstimer

Amanda insisterte på å sitte oppe å se film sammen med oss i går kveld, var en film som gikk på tv norge, sluttet like før midnatt, om bankran og slik.. Ikke bare var jeg usikker på om det var en passende film for Amanda, det ble jo sent før den var slutt også, men ok hun fikk se.

Det var ikke så skummelt når man fikk «ligge» på fangetboerboel ser film

Men det ble nok litt sent, Amanda sovnettrøtt boerboel ser film

Og da var det bare å skli pent ned på gulvetboerboel soverSlik går det når man insisterer på at man er «stor nok» til å sitte oppe om kvelden og se på film. Filmen var forøvrig av de bedre jeg har sett.

Jeg er storforbruker av post-it lapper (og lignende, kaller alle sammen post-it uansett hvordan de er) Slike lapper har «reddet» meg mang en gang, men nå har jeg noen som driver å saboterer.
Hadde en lapp liggende med 5-6 stikkord på, og når jeg skulle sjekke noe på den i morges var lappen borte. De blir sjelden borte av seg selv, og jeg hadde en sterk mistanke om hvem som sto bak. Mistanken ble ikke mindre av at jeg oppdaget to bittesmå rosa papirbiter på gulvet (lappene kommer i alle farger, blokken jeg har nå er rosa..) Når jeg så bedre etter kunne jeg se et par bokstaver på ene papirbiten. Resten av lappen er vel historie.. eller rettere sagt i magen til en på fire føtter, og jeg er unnskyldt for hva enn jeg måtte glemme de første dagene..

Så har bloggen forandret seg, ikke noe dere ser, men når jeg skriver innlegg.
Først kommer dette bildet

blogg

Etterpå kommer en litt annerledes side enn jeg er vant til.
Første gangen rotet jeg fælt til jeg fikk det tilbake til det gode gamle. Andre gangen oppdaget jeg at det sto en setning øverst:

«Welcome to an easier way to create on WordPress.com! Missing the old editor? No worries, just switch to classic mode»

Da var det å trykke på classic mode. Det er jo ofte slik at det gode gamle er best, tryggest osv. Men så fant jeg ut at jeg kan da prøve denne nye måten, er sikkert den som kommer til å bli etterhvert, og da forsvinner den gamle måten. Og etter en stund er det knapt nok jeg husker hvordan den gamle måten var..

6 kommentarer om “De sene kveldstimer

 1. For en herlig bildeserie av Amanda! Nydelig er hun, som vanlig 🙂
  Vet du at du kan laste ned et lite post-it program på pc’en? Jeg har skrivebordet på pc’n halvfullt av digitale, gule post-it-lapper, og så har jeg det fysiske skrivebordet mitt (altså plassen mellom tastaturet og skjermen) halvfullt av fysiske gule post-it-lapper :p

  Liker

  • Takk 🙂

   Når du skriver det så erindrer jeg noe om det, har vært borti det en gang, men det er veldig lenge siden, tror jeg må sjekke det opp igjen.
   Jeg pleier klebe slike lapper på selve datamaskinen min, men det vet Amanda, så når jeg ser sikkel bortover maskinen så vet jeg at da har hun vært der.. Hun klarer faktisk å trykke «liker» på fb for meg også 😆
   Du kan bare tenke deg den dumme forklaringen «nei du skjønner det var ikke jeg som trykket der, men hunden min» jada!
   Her trenger jeg ikke være redd for at unger skal tulle med maskinen eller fb, det klarer Amanda helt selv.

   Liker

   • Jeg tror nok den beste løsningen er at du laster ned digitale post-it og så gir du de fysiske post-it’ene til Amanda :p
    *ler og ler* Slettes ikke dårlig at hun trykker liker for deg, håper det var på noe som var verdt å like! 😀

    Liker

    • Ja, skal absolutt sjekke de digitale, husker du hva de heter de du bruker?

     Haha, nei var nettopp noe jeg ikke hadde kommet til å trykke liker på hun gjorde, ellers hadde jeg sikkert ikke oppdaget det heller..

     Liker

     • De jeg har heter Sticky Notes, mener å huske at de fulgte med på pc’en. Men googler du noe sånt som «download post it» eller lignende, finner du sikkert en haug med programmer.

      Liker

      • Hehe, har allerede lastet de ned, tror det var de jge hadde en gang tidligere også, og så mange flotte farger da 😉
       Prøvde en del andre linker som ikke fungerte først, men denne fungerte.

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s