Drikkeflaske og små reiseflasker

Av en eller annen grunn (eller flere) har jeg det travelt for tiden, uten egentlig å ha så veldig mye å gjøre..

På arbeid veksler jeg mellom å ha panikk for ikke å bli ferdig til ferien, til å synes at jeg har veldig god tid.. Er a jour en dag, eller først på en dag, til å se at planlegingen/oppsettet mitt stryker med glans sist på dagen, så alt er som vanlig der 😛
Kommer nok i mål i år også, som de andre årene.

Jeg har tydeligvis glemt å fortelle Amanda at jeg (vi) ikke skulle opp så veldig tidlig nå, i dag sto vi opp tyve over fem! Er jo ingen vits i å prøve å sove igjen når det er kort tid til alarmen slår seg på.

Har flere ting jeg tenkte å skrive om, men bare har glemt bort, blant annet drikkeflasken min. Fikk den i fødselsdagsgave, og den er litt uvant å bruke i forhold til de drikkeflaskene jeg har hatt før, men er veldig praktisk.

spresh drikkeflaske

Det er en Spresh drikkeflaske, kjempesmart. Den finnes i mange farger, denne jeg har er i en nydelig turkis farge (kommer ikke så godt fram på bildet). Tror det er første drikkeflasken jeg har som er myk, veldig praktisk å bare klemme på den.
Passende størrelse på den også, kan fylle på 6 dl.

Jeg er jo elendig til å pakke uansett hvilken tur jeg skal på. Men på fjellturer osv er det en fordel å ikke ha alt for mye unødvendig, det blir fort kilo av slik. En del unødvendig kommer jeg nok alltid til å ha med, siden jeg er litt glad i å kose meg med litt godt å spise på tur, og drikke.
Skal man grille pølser så «må» man ha ketchup og sennep.. de flasken er ikke bare tunge, de tar litt plass også. Jeg bestilte noen små flasker til å ha diverse i, og ser det blir litt forskjell..

små reiseflasker

 

 

Bestilte noen andre også, de kom nå en dag. Har hatt en av de stående på hodet med vann i.. bare for å være helt sikker på at de er vanntett. Disse her er litt hardere plast, de øverst er myke.
De øverste er litt forskjellig str på, de nederste tar litt over en dl, og har litt større åpning.

små flasker til reise

 

Tror disse små flaskene kommer til å blir flittig brukt på tur.

Jeg hadde et par andre ting jeg skulle skrive om også, med bilder.. Men, minnekortet taklet ikke et lite hundebitt, får ikke fram et eneste bilde fra kortet. kan forresten nevne at det er et nytt minnekort jeg kjøpte til å ha i ferien…

Noe (som jeg ikke har bilde av) jeg har bestilt er TB til å ha på Nano 😀 Gleder meg veldig til den kommer, og håper den kommer til ferien. Jeg klarte faktisk å finne en rosa TB, og det er en som er ment til å ha på bil.
Man kunne velge størrelse også, så jeg valgte største. Ikke helt sikker på hvor stor den er, men er ca 18» lang, og nå ser jeg plutselig for meg en veldig stor TB.. En tomme er ca 2,5 cm 🙄

 

 

 

 

7 kommentarer om “Drikkeflaske og små reiseflasker

 1. Den flaska så egentlig bare rar ut, men det er sikkert bare fordi den ser så anderledes ut i forhold til tradisjonelle drikkeflasker 🙂 Sprek farge var det ihvertfall!
  Åh, håper jeg får logget deg (eller rettere sagt Nano) i sommer! 😀

  Liker

  1. Ja ved første blikk var den litt pussig, men den er veldig praktisk.
   Det håper jeg også!
   Begynte å lure på hva jeg tenkte på når det gikk opp for meg hvor stort merket blir.. men samtidig er det jo ikke så dumt, siden det da synes på litt avstand.

   Liker

   1. Nå når jeg regnet ut hvor stor den er, så er den veldig stor ja! Men, jeg har gått rundt på en parkeringsplass og tittet etter TB-merker på biler hvor de bare var i vanlige størrelser, og de er ikke så lette å få øye på alltid, så det blir absolutt en fordel at deres er så stor 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..