Muggler?

Vi tenkte vi skulle ta en «runde» for å få tatt de fleste av cachene vi ikke hadde tatt i nærområdet i dag. Amanda ble med, men for de fleste av cachene ble det å vente i bilen, siden cachene lå ved veien.

hund i bil
Vi fant ut vi skulle sjekke den på Vetlsetra også, og da fikk Amanda gått litt, vi kjørte et stykke oppover i dag siden vi hadde litt dårlig tid.
Ble en liten nedtur å komme oppå der og ikke finne cachen. Lette litt etter den, men visste jo hvor den skulle være, og når den ikke var der eller i nærheten så måtte jeg bare innse at den var borte. Om det har vært mugglere der, eller hva som har skjedd vet jeg ikke.
Hadde heldigvis liggende en cache hjemme, så i kveld var det å oppover igjen og legge ut en «ny». La den litt fra der den opprinnelige lå, så endret koordinatene litt, og håper denne får ligge «i fred»
Vi var forresten ikke alene oppå Vetlsetra i dag

sau

Helgen har ellers bare blitt borte.. igjen. Først er det fredagettermiddag, og hele helgen ligger der, plutselig er det søndagkveld, og like før jobb igjen.
Siden skolen er slutt for sommeren er jobben min litt «enklere» framover, og i motsetning til tidligere år har jeg tenkt å begynne litt senere å jobb om morgenen nå, og ikke tidligere. Gjenstår å se når jeg begynner med det.. og hvor lenge det varer, er uansett ikke såå lenge til ferie!

 

3 kommentarer om “Muggler?

 1. Tilbaketråkk: Muggler? | Blopp.no
 2. Det er så kjedelig når cacher blir borte… 😦 Jeg har spesielt én som til stadighet forsvinner. Den ligger ved en gapahuk som ofte blir brukt av både barnehage og skole, og det flere har sagt til meg er at når foreldre har hatt med seg barna sine for å logge cachen og barna senere er der med barnehage eller skole, så vil de vise cachen til venner, og så er det noen av ungene som tar den med seg fordi de ikke vet bedre. Kanskje det er tilfelle hos deg også? Jeg må ihvertfall finne en bedre løsning på akkurat denne cachen for at den skal få være i fred.

  Liker

  1. Ja, og så denne liksom.. Men jeg kommer sterkere tilbake et annet sted.. 😉
   Jeg hadde en mistanke, men håper ikke noen har vært å lett og ikke funnet den, har ihvertfall ikke fått noen DNF på den.. noe jeg virkelig håper folk logger om de ikke finner cacher!
   Jeg fant et nytt sted ikke langt fra, til den nye cachen, så håper det går bedre nå 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..