Bjørneprøve og FTF

Kaos tok bjørneprøven i dag, og ble godkjent, og PH tok bjørnepasset i helgen.
Amanda er nesten grønn av misunnelse på Kaos, og mener at hun selv hadde klart det også, om hun bare hadde fått prøvd.. Men hun er jo imponert over Kaos også da 😀

 

I kveld ble det plutselig publisert mange cacher her, og jeg fikk det travelt.. Som jeg har skrevet før så er jeg ikke så opptatt av FTF osv, men hadde håpet å få FTF på en av de som ble publisert her.
Jeg var alene hjemme, men hadde slik flaks at PH ringte meg akkurat når jeg så cachene, så han og Kaos ble med på leting.
Jeg hadde tenkt å finne tre, men ble fire, og FTF på alle fire!
Den femte jeg prøvde på måtte jeg bare gi opp, hadde ikke lagret den på GPS’en siden jeg ikke skulle finne den, så hadde bare appen på mobilen. Vanligvis er det greit nok det også, men jeg begynte å bruke GPS når jeg begynte med geocaching, og er det jeg er mest vant til.
Samtidig var det egentlig greit å ikke finne en av de også, men er veldig spent på hvor den er, så kommer garantert til å lete etter den igjen 🙂
De andre var veldig greie å finne, spesielt med medhjelper

Kaos

 

FTF

2 kommentarer om “Bjørneprøve og FTF

  1. Grattis med FTF’ene! Det er litt moro med den spenninga om man faktisk er først når man tar ut loggen 🙂 Og den øverst til venstre der synes jeg det bare var rett og rimelig at du skulle få FTF på 😀

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..