Alle gode ting er tre..

For en stund siden bestilte jeg meg time hos frisøren, men måtte avbestille i siste liten pga Amanda og time hos veterinæren.
Så bestilte jeg ny time, men den måtte frisøren avbestille, da bestilte jeg ny time for tredje gang.. og nå før helgen fikk jeg klippet meg!
Var så lei av det lange håret, så var veldig klar for drastisk kutting.. Nå ble det ikke så «kort» som jeg hadde tenkt, men det ble nå en del kortere, og det kjennes godt ut.

Vi feiret 17. mai hjemme i år, tok det veldig rolig. Amanda fikk en dusj på formiddagen, noe som så ut som det trengtes, hun ble ihvertfall litt bedre å ta på.

boerboel
Siden det var 17. mai måtte Amanda få et måltid i rødt, hvitt og blått.. (det ble nesten)

hundemat
Så laget jeg litt mat, litt mer mat, og mye dessert! Jeg pleier ikke å lage dessert, så denne dagen slo jeg til med tre forskjellige.

Dagen etter ble det sommer! Jeg og Amanda gikk å la oss utpå formiddagen, sov et par timer, og når vi sto opp igjen var det blitt sommer ute, herlig! Og det skal fortsette hele uken 😀

11 kommentarer om “Alle gode ting er tre..

 1. Menneh du…du kan ikke fortelle om frisørtime og drastisk endring uten å legge ut et bilde!!! Vi MÅ få se!!! 🙂
  Jeg tittet faktisk på langtidsvarselet for ditt område for bare en halvtime siden, og det ser stort sett bra ut. Her er det på nippet til å bli for varmt for meg…allerede.

  Liker

  1. Jaa.. men drastisk endring ble det ikke.. selv om det ble mange cm kortere (ca 20) så er det fremdeles såpass til lengde på det at det går under langt. Men gjett om jeg kjenner forskjell, for å ikke snakke om når jeg vasker håret.
   Får se til helgen..
   For varmt!?! Nå måtte jeg inn å se hos deg, ser ut som dere har det litt bedre enn her, men jeg koser meg, elsker varmen.
   Nå har vi jo varmepumpe, men er første våren/sommeren vi har det, og bruker den ikke på ettermiddag, da åpner jeg verandadøren isteden. Men varmepumpen står på om dagen pga Amanda..
   Før vi kjøpte varmepumpen i fjor, så sa jeg alltid at om jeg skulle ha varmepumpe så var det mest pga sommeren og varmen.. men det har jo ikke vært så mye til sommer siste årene her. I fjor hadde vi maks flaks den tiden du var her og utover litt. Det var kanskje ikke det beste turværet (bortsett fra på fjellet) 😉 Men godt kose/slappe av sommervær.
   Og så *host* venter jeg på bilde av deg også, på bloggen din 😀

   Liker

   1. 20 cm er ganske mye det, selv om du hadde langt hår fra før. Gleder meg til å se! Ja, det er superrart å vaske håret og å børste det de første dagene etter at man har klippet såpass mye!
    Nå er ikke jeg veldig glad i varmen, så det skal ikke så mye til før jeg synes det blir for varmt. Men jeg skal prøve å ikke sutre i år, så lenge det blir en normal norsk sommer. Var jo veldig fint hos dere de dagene jeg var der i fjor ja, selv om det ble litt vel varmt å gå nede i dumpa der 😉 Her er det et forrykende tordenvær for øyeblikket, det blinker og smeller noe veldig. Æsj!
    Du, den siste setningen din, den forstår jeg ikke helt. Har du lært å skrive på russisk eller noe sånt? For det ser helt russisk ut for meg :p

    Liker

    1. Hehe, jeg måtte måle etterpå for å vite hvor mye det ble klippet.
     Den turen ble litt for varm ja, men veldig greit at vi var enige.
     Tordenvær, usj! Det er det veldig sjelden vi har, det er slik som var morsomt når en var barn.
     Haha, ja det kan du tro, tok meg noen sekunder den der B-)

     Liker

     1. Jeg klipper meg altfor sjeldent (1-2 ganger pr år), så da blir det som regel tatt ganske mye, men jeg tror ikke jeg har klippet så mye som 20 cm siden tidlig i tenårene.
      Ja, jeg er glad vi var enige, for hvis du hadde villet gå videre, hadde du nok vært nødt til å tørke meg opp langs stien :p
      Her nede er det ikke uvanlig med tordenvær, jeg tok noen fine bilder for jaggu 4 år siden: http://pilaris.net/blogg/himmelshow/ (tiden går fort!)
      Det kommer bilde altså, jeg må bare manne meg opp til å være «modell» 😉

      Liker

      1. Hehe, like ofte som meg altså 😀
       Det var rett å slett alt for varmt til å gå nede på en slik plass, det skal jo være kos å gå tur 🙂
       Flotte bilder, her har vi fjellene som ofte «beskytter» oss, så er sjelden det er «skikkelig» tordenvær, heldigvis!
       Gleder meg 🙂

       Liker

 2. Godt å få klippet seg, tenker jeg! Skulle nok hatt en time selv ☺ Bra dere hadde en fin 17.mai!

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..