Mobiltelefon og doggiebag

Endelig, i dag fikk jeg igjen mobilen min. Med tre uker med en mobil jeg overhode ikke kom overens med, og heller ikke alltid virket.. så var det veldig godt å få tilbake sin egen.
Kvelden har gått med til å installere apper og lignende, prøve å få den noenlunde slik den var, noe som tok litt tid. Men nå skal den være noenlunde igjen 🙂
Blir veldig spennende å prøve treningsappene, siden det i hovedsak var GPS’en som sviktet tidligere.
I morgen er jo 1. mai og fridag, så spørs om det blir en tur da, i kulden..

 

Kom over en annonse for doggiebag på fb en dag, jeg måtte bare inne for å se hva det var, og det så veldig morsomt ut 😀
Kan lese om det her
(Jeg har ikke prøvd dette, ikke kjennskap til de som driver med det annet enn hva jeg har lest på siden deres, og får ikke noe for å skrive om de, det gjør jeg for at jeg synes det var en veldig god ide)

Man får pakke i posten en gang i mnd med produkter til hunden, leker, godbiter osv, tilpasset hundens størrelse.
Man betaler 298 kr/mnd og det inkluderer frakt. Jeg må innrømme jeg var fristet til å prøve det, men har ikke gjort det.
Jeg synes 298 kr hver mnd er mye, hadde det vært andre eller tredje hver mnd så kunne det kanskje vært aktuelt, og om jeg hadde hatt valp/unghund, siden det da er litt større behov for mye «slik», da mye leker osv blir forbruksvarer..
Nå er jeg stort sett litt mer nøye på hva jeg kjøper til Amanda, både leker, godbiter og andre saker enn hva jeg var da hun var valp, og liker igrunn å «plukke» ut selv, men overraskelsepakke er jo overraskelsepakke da, litt morsomt 😛

 

Men ideen om å lage til noe slik er jo bare kjempegod, de skulle bare hatt valg om hvor ofte man vil ha slik pakke (hver eller hver andre/tredje mnd), og kanskje to størrelser på pakkene, så man kunne valgt medium eller stor.
Og, det skulle vært til katt også!

 

boerboel

 

 

2 kommentarer om “Mobiltelefon og doggiebag

 1. Hei Heidi,

  Takk for varme ord om DoggieBag, det er veldig hyggelig at du skrev om ditt funn på Facebook 🙂

  Vi ønsker å benytte anledningen til å gjøre deg og dine lesere oppmerksom på at man velger størrelse når man bestiller (liten, medium og stor) så man får en DoggieBag tilpasset din hund. Det er heller ingen bindingstid så du kan når som helst pause og/eller avbryte abonnementet via Min side. Pausefunksjonen er perfekt om man skal på ferie, eller kun ønsker å få en DoggieBag annenhver måned.

  Vi ønsker deg og fine Amanda en goood helg! 🙂

  Liker

  1. Bare hyggelig, og som «sagt» så synes jeg ideen var kjempeflott!

   Jeg så at det ikke var bindingstid og at man kan avbestille, men jeg er dessverre en slik person som ofte glemmer å avbestille, noe bokhyllen min bærer preg av.. 😉

   Men dette er jo uansett så nytt i Norge at det er greit å se hvordan det blir, og om mange avbestiller/pauser så kunne dere kanskje vurdere eget abo. annenhver mnd etterhvert 🙂

   Ønsker dere lykke til, rekner med at det blir en suksess 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..