Tur og cache

Jeg og Amanda sto opp tidlig i morges også, altså en helt vanlig dag.
Vi sto opp tidlig i går også, men da gikk vi en bra lang tur tidlig på formiddagen.
Var ute nesten to timer, og fikk sett en liten flokk med rådyr 🙂

boerboel

 

I dag var jeg og Amanda ute litt over en time, og fikk sett elg/hjort, kan ikke klage på dyrelivet rundt omkring her.

Det var kommet litt snø til i går, men nå har det kommet enda mer snø. Og jeg som har lagt ut min første cache i dag.
Skulle legge den ut tidligere, men det dro ut.. Men når jeg først begynte å tenke på det nå, så fant jeg fram cacher osv, og da ble iveren litt stor, og plutselig var jeg igang.
Har målt koordinatene mange ganger på forskjellige tider, med forskjellige GPS’er, så føler meg meg nokså sikker på at de er så riktig som de kan bli.

Cachen er enkel både med terreng og plassering, det er fordi jeg vil at den skal være enkel å finne, og være tilgjengelig for unger også, og det er det selvsagt bytteting i cachen 😀
Nå må jeg bare vente til den blir godkjent, noe som tar fra 1-7 dager, skal nok si fra.. Blir litt morsomt å se hvor mange uker det tar før noen finner den.. Måtte merke den med ikke tilgjengelig om vinteren.. ikke enkelt å vite hva som er riktig eller feil med slik merking. Jeg ser at to-tre av de vi har tatt i vinter egentlig burde vært satt som ikke tilgjengelig om vinteren, men vi har nå funnet de. Men for å være sikker så satte jeg på ikke tilgjengelig om vinteren på denne jeg la ut i dag.

Har cache nr to og stedet klart, det blir til uken, den er garantert en vintersikker cache.
Og så kommer det vel nye etterhvert utover våren.. Det blir litt variert , både med terreng og cacher. Jeg synes selv det er litt greit med litt variasjon, og ikke bare gå å lete fram en cache på sekundet.

En kommentar om “Tur og cache

  1. Tilbaketråkk: Tur og cache | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..