Forventninger

I morges når jeg sto ved kjøkkenbenken for å ordne frokost til Amanda hørte jeg noen «merkelige» lyder. Amanda satt ved siden/bak meg, og når jeg tittet ned på henne satt hun nærmest og dirret og klapret med tennene. Stakkar, hun syntes sikkert det var kaldt inne her..
Neida, det var nok heller forventningene til den deilige frokosten hun tenkte på, og jeg brukte sikkert lang tid.
Hun sitter veldig rolig (bortsett fra klapring) når jeg ordner frokost, kan nesten tro hun er utsultet. Og matskålen hennes er slikket så ren som det kan gjøres, her er det ikke snakk om at noe rester uansett størrelse skal være igjen.
Vi driver med en liten kostomlegging, mer om det senere.

Amanda er jo veldig glad i mat, og jeg stoler ikke på henne i forhold til mat uansett. Sitter jeg å spiser ved stuebordet (ved sofaen) og skal hente noe, så tar jeg med Amanda eller tallerkenen når jeg går.. Legger heller ikke mat slik at hun kan få tak i det på kjøkkenbenk eller andre steder, ihvertfall ikke om jeg har lyst på det selv.. Har jo mat til tining og diverse liggende framme, men passer på at det ligger innerst på benken
Det handler jo selvsagt litt om lydighet og dressur, men samtidig er dette med mat og instinkt så sterkt hos (noen) hunder at jeg ser ikke noen grunn til å ha fristelser rett foran nesen hennes.
Nå er Amanda veldig grei å ha med å gjøre når det gjelder mat, men vi har heller aldri «tullet» med maten hennes.

Her tror jeg Amanda hvisker PH noe i øret om at hun ikke har fått mat i dag, så om han kan finne noe til henne..

boerboel

 

Neida, det var var vel mer gnafsing enn hvisking, på de andre bildene jeg tok så ser det ut som Amanda spiser PH, så valgte ett nøytralt bilde.. Når jeg tenker meg om så burde jeg kanskje ha sjekket om PH hadde begge ørene når han dro..

Ser ut som vi har fått litt vinter igjen, er et par tre kuldegrader, vind og bittelitt snø på bakken. Ikke det helt perfekte turvær, men skal på tur med Amanda uansett i dag, hun har vært noe urolig siste dagene og det har blitt få og korte turer. Nå vet jeg ikke om det har noen sammenheng, for vanligvis pleier det ikke å ha noen innvirkning på henne. Hun skal ha løpetid snart, men da pleier hun ikke være slik heller.
Når vi er ute så er det snusing og snusing som står på programmet, selv om hun er bare i hagen vår.
I går lå det et stort lemen midt i veien her, sikker kommet med en fugl eller katt. Amanda og jeg oppdaget det likt, men heldigvis gikk hun fra det etter å ha snust på det.

 

Fikk pakken med shampo og balsam i går

animology shampo og balsam

 

Jeg tror Animology merket skal være bra, så blir spennende å se.

 

 

 

En kommentar om “Forventninger

  1. Tilbaketråkk: Forventninger | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..