Jeg datt, og jeg datt

Kvelden i går gikk egentlig veldig greit, mot det jeg hadde trodd. Vi la oss ett i natt, og da var det rolig fram til ved tre tiden. Amanda ble veldig urolig så jeg gikk ut en tur med henne, og hun tisset mye. Jeg la meg igjen når vi kom inn, men det var det bare å glemme, til slutt tok jeg med pute og dyne fram i stuen. Heldigvis har vi en bred og god sofa å ligge på.. Amanda roet seg litt imellom, men var generelt urolig.
Ca halv syv serverte jeg frokost, så var vi ute en tur igjen, og da ble det rolig et par timer.
Vi ordnet oss til her, var på butikken en tur, og så dro Tore på jobb så jeg og Amanda ble alene hjemme.
Jeg hadde tenkt å ta en skogstur med Amanda tidlig ettermiddag, så det ble en rolig kveld. Men hun var så urolig og masete, så var bare å kle på seg og oppi skogen.
Hun var veldig fin å gå med, så «lett» og blid, så vi hadde stort sett en fin tur. Jeg klarte å falle to ganger, ene gangen gikk det hardt utover ene kneet mitt, så det har skiftet litt farge..

Det har kommet litt snø, slik at det er et tynt snødekke over det hele, så var morsomt å se alle «liggeplassene» til dyr oppi her. Et sted måtte det ha vært tre elger, var bra fersk elgperler der, et annet sted må det ha vært rådyr, var ikke store flekken.
Mange av plassene forbauset meg, er steder jeg ofte går, og litt åpent til.

Amanda spiser litt elg, hjort og rådyperler noen ganger i skogen, men er ikke noen krise, for hun får i seg noe nesten hver tur vi er på. Men i dag fikk hun tatt noe dritt jeg ikke vet hva er, og det var stort. Da viste det seg at hun ikke var så villig til å slippe heller, så det ble litt av en «kamp». Tror ikke noen «vant», men fikk ut mesteparten hos henne, og vottene mine gikk rett i vaskemaskinen når vi kom hjem, usj!
Amanda hadde litt løs avføring tidligere i dag, så trenger slettes ikke noe slik inntak da, men å si det til henne..

Kjenner jeg er trøtt, så tror det blir en time på sofaen i kveld, etter middagen. Skal forresten prøve en ny rett i kveld, har skåret og ordnet til ingredienser nå, så det blir spennende. Resultatet kommer i morgen, om det ikke blir fullstendig katastrofe..
Skal prøve en ny vri på en «gammel» kake i morgen også, den er jeg enda mer spent på, spesielt siden jeg og kaker ikke har så bra sammarbeid..

Da jeg og Amanda var nesten nede av skogen i dag oppdaget vi plutselig at noen gikk tur med hunden oppover en vei, nedenfor der vi gikk. Vi var ikke så veldig nærme da, men så de godt, og Amanda hadde nok lyst til å nedover til de.. men det var overhode ikke noe problem å gå videre med henne, og hun sa ingen verdens ting, ikke ett eneste boff. Men skal si jeg sa mye.. ble mye snakk med positiv stemme og ord.

Filmet såvidt oppi her, ikke noe spesielt bare litt mens hun plukket opp et par leverbiter

 

 

 

 

 

7 kommentarer om “Jeg datt, og jeg datt

   1. Uff, er mye å passe på med «store» hunder. Håper det også gikk bra.
    Men er nå problemer med små hunder og da. Har aldri hatt fysiske problemer med min.
    Er vel helst det psykiske ;P

    Liker

 1. Og du som akkurat har lagt ut et innlegg om de fine nye broddene dine. Hadde du de på deg? Håper det går bra med kneet ditt, uansett brodder eller ikke 🙂

  Liker

  1. Nei, for tenk at jeg brukte ikke de 😆 Må spare på de…
   Tror ikke de hadde hjulpet på det i dag, ene gangen snublet jeg rett å slett i en stubbe eller noe, og andre gangen feilberegnet jeg litt avstand. Alderen gjør seg gjeldende..

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..