Overraskelse

Julen er jo tid for overraskelse, både den ene og andre måten.
Julekvelden var jeg innom en butikk her for å kjøpe en skjorte jeg syntes var så fin. Senere på dagen fikk jeg mld på mobilen, jeg hadde vunnet gavekort på 500 kr på Alasso 😀
Da jeg hadde betalt skjorten tidligere på dagen fikk jeg beskjed om å skrive navnet og tlf nr på butikklappen, og putte det i en eske, da var jeg med i trekningen av gavekort.
Jeg pleier ikke ha vinnerlykke slik til vanlig, så tenkte overhode ikke mer på det, da ble det ekstra morsomt når den mld kom. Tror ikke jeg skal streve så mye med å finne noe der heller, de har mye flott.

Må ha med et bilde av Amanda når hun sover, bildet er elendig mobilbilde, men ville ikke forstyrre henne når hun sov med blitz og kamera.

boerboel sover

 

 

Nå skal jeg, Tore , Amanda og Montana på tur! 😀
Kommer garantert innlegg om turen senere, jeg gleder meg utrolig mye og er veldig veldig spent!

5 kommentarer om “Overraskelse

 1. Tilbaketråkk: Overraskelse | Blopp.no
 2. Gratulerer med gavekortet! Åh, det er så moro å vinne noe 🙂
  Nydelige Amanda der hun ligger, hun ser jo ut som en valp igjen ❤
  Gleder meg masse til å lese om turen!!!

  Liker

  1. Takk 🙂
   Vi hadde en flott og morsom tur, men selvsagt med en og annen overraskelse, og en DNF (?) 👿 Men jeg sa det tidligere på dagen at vi før eller siden kom til å «finne» en slik.., og da ble det selvsagt før og ikke siden.
   Skal se om jeg får ordnet alt nå i kveld, så skal jeg skrive et innlegg om det også, det blir moro!

   Liker

   1. Hvis dere ikke fant en dere lette etter, så må dere logge en DNF ja (Did Not Find). Det kan være at den faktisk er borte, og da er det gull verdt for cacheeier å få beskjed om DNF. Er dessverre mange som dropper å logge DNF (fordi det gir de dårlig statistikk, de tror at folk ser ned på de, de tror de kanskje ikke har tittet godt nok og tusenvis av andre mer eller mindre gode unnskyldninger). Det som har blitt standard for meg, er at jeg ikke finner de cachene hvor de fleste loggene sier at det var et enkelt funn. Tror jeg blir hemmet av prestasjonsangst :p Men uansett: se på det som en god ting å skrive DNF-logger 🙂

    Liker

    1. Ja jeg gjorde det, var litt usikker på disse bokstavene.. Den er nok der, bare jeg som ikke fant den. Har sett bilde av selve cachen nå etterpå, og ser den er mye større enn hva jeg trodde, klarer ikke å se for meg hvor den er heller, så det blir spennende neste gang.
     Jeg er nybegynner så bryr meg ikke så mye om at jeg ikke finner de jeg leter etter på den måten med statistikk osv. Tenker som så at det tar litt tid å klare å finne alle, og tenke ut hvor de kan være. Og 3. juledag var nok ikke smarteste dagen å lete på 😆
     Cachen er jo på et sted vi kommer til å dra til mange ganger uansett, så slik sett er det greit 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..