Varm i toppen

Juleferie!

Det er bare så herlig følelse med lang juleferie, jeg gleder meg til sene kvelder og sene morgener… haha, den siste der skjer vel ikke med Amanda i hus, men litt senere enn vanlig blir det nok. Sove til syv er ok, det er veldig koselig å være oppe og bare slappe av om morgenen. Amanda er jo tilfreds når hun får opp meg.. men ikke så vanskelig å få henne til å sove igjen noen ganger, og om ikke annet så sovner hun når jeg har stått opp..

Jeg har mistet ene isbjørnen min.. så nå har jeg brukt lue på siste turene. Fant en lue som er veldig «løs», så den sitter ikke tett inntil, men blir passe varm i topp likevel, så må se om jeg finner noe lignende isbjørnene mine.

Vi var på tur i kveld, og skremte en liten flokk med hjort, Amanda merket ikke stort til de.. Nå ser det heldigvis ut til at det blir turvær og utevær i julen, noe vi må benytte oss av, godt å ha litt å gjøre når man har ferie.
Har et par interessante tema jeg skal ta opp her på bloggen også..

Nå tror jeg at jeg skal finne meg en bok.. og ta kvelden fra datamaskinen.

boerboel på lammeskinn

En kommentar om “Varm i toppen

  1. Tilbaketråkk: Varm i toppen | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..