Ekstremvær og oppbevaring

Vi har ikke så mye av dette ekstremværet Hilde, men jeg synes det var et veldig dårlig valg av navn, hva med Heidi? Da jeg nevnte det for Tore at det skulle vært Heidi istedenfor Hilde så syntes han det var veldig naturlig at det ikke var Heidi, været var ikke ekstremt nok 😯
Tenker jeg lar den ligge..

Så var det oppbevaringsystemet vi kjøpte, har fått det inn på rommet og nesten i orden. Må nok gå over noen ganger før alt er der det skal, men det grunnleggende er i orden. Skal lage merkelapper med Dymo(?) for å ha på hver balje, ellers så sliter jeg/vi. Det skal forresten ryddes oppå reolene, skal ikke se ut slik der (men verre, slik etterhvert……………)
Ble ikke så greie bilder.. men fikk til et par som viser noenlunde hvordan dt er.

Ene siden

trofast fra ikea

Andre siden av rommet

trofast fra ikea

Her finner du hele systemet innen Trofast serien til Ikea. Legg merke til at de har rosa baljer, og at vi ikke har en eneste som er rosa!

Amanda har vært ute å gått tur i dag, mens jeg ryddet og vasket hjemme, en ordning vi begge var veldig fornøyd med. Nå er hun grei å ha med å gjøre om jeg støvsuger og vasker, sjelden hun vil være med å hjelpe til, i motsetning til tidligere..
Støvsuging er hun litt glad i enda, ihvertfall å gå/stå foran den, men det har hun jo tid til.
I morgen får vi gå tur begge to, er fantastisk temperatur for tiden, + 12 i dag 😀

6 kommentarer om “Ekstremvær og oppbevaring

 1. Synes det ser veldig bra ut med reolene dine! Og så kjekt at det er lokk på boksene også! Synes du har vært flink, jeg, må være deilig å få sånt system på alt mellom himmel og jord 🙂

  Liker

  1. Var godt med lokk på ja, de måtte en kjøpe ekstra, og jeg er glad det ikke var jeg som gikk å «plukket» varer 😛
   Skulle finneigjen noe der i dag, og tror jeg var gjennom 10-12 bokser før jeg fant den riktige, så skal bli godt med lapper på.

   Liker

   1. Det er en av de tingene jeg ikke liker med Ikea, man må alltid tenke at alle ting må kjøpes ekstra. Så ja, da er det veldig greit å slippe å dra dit selv 😉
    *ler* Da er det veldig greit med lapper på, og det heter Dymo ja. Koste meg med en Dymo på jobb om onsdag, for en systematiker som meg er det veldig fint å se at det kommer lapper opp på hyller og kasser 🙂

    Liker

    1. Ja vi holdt på å gjøre en bommert med de lokkene, og så finnes de i to str, så må holde tunga rett i munnen. Vi skrev ut handleliste eller hva det heter, og sende med, men var veldig greit å slippe å dra selv når det var noe litt mer «kjedelig» man skulle ha.
     Har ikke brukt Dymo på veldig mange år, så du kan tro jeg ble forbauset når jeg så en nå, kan trygt si de har forandret seg. Jeg har bare lånt en, men var vist en del forskjellige av de.

     Liker

     1. Dymo har forandret seg mye, og jeg savner fremdeles de der du måtte presse bokstaven inn i klistrelappen. Mye tøffere med uthevede bokstaver enn de som er nå :p

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..