Nye husdyr og dårlig service

Skal si det klarte å snike seg inn noen nye husdyr her, jeg bruker ikke ordet kjæledyr, siden dette ikke er noe man forbinder med kjæle..
Jeg hadde lett «alle» steder etter et blad, og ikke funnet det. Lett flere ganger på «alle» steder, og bladet var fremdeles borte. Noe som kjenner følelsen?
Til slutt kom jeg på å titte under sofaen, men der så jeg ikke noe blad.
Sofaen vår er Diger og Tung, det er ikke gjort i en håndvending å dra den fram, og kommer ikke under med støvsuger eller mopp… Men så dro jeg bittelitt i den, og hørte noe som landet på gulvet, bak sofaen (selvsagt). Da var det å finne seg noe tynt å prøve å dra fram det under sofaen, og der kommer husdyr inn. Det var ikke noen hybelkaniner nei, mer slottskaniner, de var så store at jeg hadde mest lyst til å dytte de under sofaen igjen, og jeg måtte gå hardt til verks for å bli kvitt de, så derfor ingen bilde av de. 

Amanda klarer seg nok godt som alene hus og kjæledyr tenker jeg, hadde nok ikke vært så enkelt om hun måtte delt alt med noen andre. Ikke det at hun har noen prinsessenykker altså, her snakker vi om The Queen!

 

Boerboel

Boerboel

Hun er nå en riktig så flott boerboel, Amanda The Queen of Skogheim 😀

 

 

Jeg har jo skrevet om god service noen ganger her på bloggen, dårlig service pleier jeg å hoppe pent over, men nå har jeg blitt litt småirritert over en episode her. 
Vi har bobil, ikke av de nyeste og dyreste, (ikke nest nyeste heller..) men en bobil som er helt grei. Og tidligere i høst kom jeg på det finnes innendørs lagring av campingbiler og bobiler (og sikkert annet) bare 1.5 km fra oss. Vi hadde vel ikke tenkt på vinterlagring av bobil i utgangspunktet, men siden jeg kom på at det var noe slik i Skjåk, så ringte jeg for å spørre om ledig plass, pris osv. De beklaget, men hadde ikke noe ledig. Men, fikk beskjed om at det fantes et annet firma i Skjåk som også drev med lagring av alt «slik».
Jeg søkte opp firmaet på nett, og ringte 3. okt, fikk beskjed om at de ikke var sikre på om de hadde plass, men sannsynligvis. Jeg skulle få beskjed når de fikk sjekket. 
Dagen etter ble jeg oppringt med beskjed om at de fremdeles ikke var sikre, var en del uklarheter om hvem som hadde lovet ut plass og til hvor mange osv. Dette var fredag 4. okt, og fikk beskjed om at de skulle gi beskjed først i uken etter, så skulle jeg få beskjed om det var plass eller ikke. Det var jo greit, ikke så mange dager om å gjøre. 
Dagene gikk og jeg hørte ikke noe mer, jeg er ikke en som liker å mase, så jeg ventet litt til. Men så ringte jeg tilbake selv torsdag 17. okt, tok sjansen på å «mase». Da var beskjeden at det kunne se dårlig ut for plass, men de skulle sjekke og gi meg beskjed mandagen etter (21. okt). Det var jo greit tenkte jeg, får vi ikke plass så ordner vi bare til noe her hjemme.
Mandagen kom, og gikk… ingen beskjed.  I dag er 29. oktober, og jeg har fremdeles ikke fått beskjed om vi har fått plass eller ikke. Nå gidder jeg ikke ringe mer heller, synes det blir «mas». 
Nå er det i utgangspunktet noe helt annet dette firmaet driver med, men har bygninger som de bruker til lagring av campingvogner, bobiler og andre kjøretøy, de driver heller ikke med noe jeg sannsynligvis kommer til å få bruk for i framtiden, tror jeg. Og det er igrunn greit, siden jeg får veldig dårlig inntrykk til et firma som gir så fullstendig blaffen i en potensiell kunde. 
Hadde jeg fått beskjed om at de ikke hadde plass med det samme, så hadde alt vært greit. Hadde jeg fått beskjed om at de ikke visste noe, men kunne gi meg beskjed om tre uker når jeg ringte, ja så hadde det også vært helt greit. Det er det å si noe gang på gang, og ikke følge opp som er elendig kundeservice, og som irriterer meg.

4 kommentarer om “Nye husdyr og dårlig service

 1. De store husdyrene der tror jeg vi har noen av under sofaene hos oss også, jeg tør rett og slett ikke å sjekke. I tillegg er ikke støvsugeren vår av det kraftigste slaget, så jeg tror det beste er å åpne verandadøra og håpe husdyrene går ut av seg selv 😉
  Nei, når de ikke kan gi tilbakemelding når de lover, så synes jeg du skal holde deg langt unna de. Selv om de ikke hadde kunnet gi deg noe sikkert svar 21. oktober heller, så skulle de ha ringt deg bare for å si at de fremdeles ikke vet. Jeg satt æren min i å ringe opp kunder til de tidspunktene jeg hadde lovet de da jeg jobbet som kundebehandler, og jeg ringte alltid, selv om jeg kanskje ikke hadde noen løsning til de enda.

  Liker

  1. Det ligger igjen en del under sofaen her, helt utrolig hvor mange og store, skumle var de!

   Ja, jeg får dårlig inntrykk av slik, en gang er «greit», kan være mye som skjer, mye å ordne osv, lett å glemme ting, men når det viser seg at det fortsetter på samme måte, og fremdeles ikke har hørt noe, da begynner jeg å lure på hele firmaet, virker ikke særlig seriøst.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..