Vinter og brøling

Jeg valgte å sykle på jobb i morges, dro med det samme bussen hadde gått forbi her. Det var kjempeflott høstvær, litt vind men ellers greit.
Etter jeg hadde vært på jobb en stund så begynte det å snø, og det kom en del også.
Første gang det er snø i vinter, og jeg sykler!
Det var skikkelig labbe og slaps etter veien når jeg dro hjem, men hadde ihvertfall ettervind, ikke verst bare det, når det blåste en del.
Når jeg trillet sykkelen inn i garasjen hjemme, så kjørte bussen forbi her… Jeg fikk ihvertfall trimmet litt, over en mil på sykkel!

Når jeg kom hjem så matet jeg Amanda,  varmet opp rester fra i går til meg selv, slappet av litt, og så var det til skogs.
Litt morsomt med første snøen og hund, Amanda liker jo både snø og vinter ser det ut til, polar-boerboel 😆
Vi gikk ikke så langt, var ute litt over en time, pga snøen så var det lett å se spor etter dyr, men ikke så lett å se hvilket dyr.
Amanda fulgte ikke noe spesielt spor selv om det var helt ferske spor «alle» steder, men hun var veldig målbevisst der hun gikk, og jeg bare fulgte etter.. Plutselig kom et høyt «knak» og et brøl, da måtte Amanda pent være med meg gitt, og vi gikk fort, nedover!
Dumme hunden hadde jo gått oss rett på hjort, ja ikke rett på, men såpass at den nesten brølte i øret mitt, jeg torte ikke engang se om jeg så den, haha.
Jeg blir rett å slett redd når jeg kommer så nær dyr slik, og når de attpåtil brøler, ja da skygger jeg unna. Vi fikk vel opp snittfarten litt kan jeg tenke meg 😛

2 kommentarer om “Vinter og brøling

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..