Det gjentar seg

Ikke mye tvil, Amanda er igjen i «tilstanden» innbilt drektighet. Det passer jo svært så dårlig, men kommer vel gjennom det denne gangen også. Jeg har skrevet om det flere ganger før, og vet hva som skal gjøres, Amanda har det helt sikkert verre enn meg.

Hun «irriterer» vannvittig med gravingen sin, er urolig, og temmelig håpløs ute.
Her rakk hun å lage seg en liggeplass, og legge seg ned på få sekunder, og hun skulle ikke bli med fra der (er fra åkeren vår)

boerboel

 

 

 

Senere oppdaget jeg noe merkelig under ene bærbusken vår

boerboel

 

 

Hun måtte pent bli med, og fikk heller ikke være under bærbusken, ikke vet jeg hva hun gjorde under der heller, og frister ikke å sjekke.
Jeg har sett antydningene til at det var innbilt på tur, men har vært så mye siste tiden,så trodde det kanskje kunne hjelpe på at Amanda glemte alt sammen,men neida.
Jaja,om en uke er det vel over igjen.

 

Jeg er veldig glad jeg ikke har en stor tung hund, at Amanda er liten og lett… Hun tråkket på ene stortåen min i dag, med ene bakfoten sin. Det var så vondt at jeg tok tak i nakkeskinnet til Amanda og mumlet veldig mange mindre pene ord, mens jeg tøyde skinnet til Amanda fram og tilbake… Hun liker det, og tror hun får kos… Jeg var nesten sikker på at tåen skulle falle av etterpå, men den henger den enda, kom noe blod, men skulle bare mangle, så vondt og ikke et eneste merke liksom!

Mannen var på fjelltur i dag, og kom hjem med redningen til juledesserten

multer i SkjåkJeg hadde egentlig vært fornøyd med en av boksene med molte, men sier jo ikke neitakk til flere :)Tror det er mye molte i Skjåk i år, men er vel slik alle steder har jeg inntrykk av.

 

 

Som skrevet før så har vi eldste barnebarnet på besøk, og Amanda kan å innrette seg

hund og barn

 

 

6 kommentarer om “Det gjentar seg

 1. Æsj, så kjedelig med innbilt igjen… Håper det er kortvarig denne gangen!
  God bedring til tåa di! Det gjør ekstremt vondt med hundetråkk på foten, spesielt hvis det i tillegg er nyklippede klør.
  Jeg så multebildet på FB og sa til Eileif at jeg var en uke for tidlig ute hos dere, og han ba meg dra oppover igjen med det samme 😉

  Liker

  1. Det håper jeg også! Tror den mest intense perioden varte en uke sist, så da er det ikke så veldig galt, ikke når man ser tilbake ihvertfall…
   Amanda måtte ha truffet veldig «riktig» med foten sin på tåa mi denne gangen, for det gjorde utrolig vondt.

   Ja er bare å komme oppover igjen 😀

   Liker

   1. Nei, en uke er vel ikke så ille, men det er sikkert slitsomt nok når det først står på. Nå må jeg innrømme at jeg ikke følger så mye med når det blir diskutert innbilt i FL-gruppene på FB siden jeg ikke har tispe selv, men jeg mener jeg har lest at det kan holde på i en god del uker hvis man er riktig uheldig.
    Huff…på den vonde foten også eller?
    Tusen takk for det, det frister faktisk veldig! 😀 Og da ikke bare pga multene, for de er jeg ikke så himla glad i 🙂

    Liker

    1. Ja det er slitsomt den tiden det står på, og husker jeg ble litt forbauset forrige gang når jeg så tilbake og så at den verste perioden var en uke «bare». Men den kan være over flere uker om man er uheldig.
     Veterinæren sa at det var noe man kunne gi hundene for å stoppe det om det ble for galt, men ettersom jeg forsto var det for å stoppe melkeproduksjon, og det er ikke Amanda plaget med. Og jeg synes det er like greit å prøve å stoppe det på en naturlig måte, mindre mat og mer mosjon er det enkleste, og skader ikke med litt hodebry heller.

     Heldigvis valgte hun den andre foten 😛

     Hehe, nei ikke alle er så glade i molter, til vanlig foretrekker jeg mye annet syltetøy, men for en smak er det godt. Ett pr plukket Tore så mye molter at vi hadde hele året, og ga bort i hytt og vær, tror det var da jeg ble litt lei de.

     Du skulle vært her om høsten, og vært med på fjellet da! Det er helt fantastisk, fargene og alt.

     Liker

     1. Å stoppe melkeproduksjonen har jo egentlig ikke noe for seg, det er jo hormonene og stresset som må ned/bort for at det skal bli lettere for både hund og eier. Men så lenge hun responderer bra på mindre mat og mer mosjon og hodebry er jo det absolutt det beste 🙂

      Da håper jeg inderlig at du ikke har mye vondt i den vonde foten sånn at du nå sitter med to vonde føtter!

      Det er lett å bli lei når man har ubegrensede mengder ja. Altså, jeg sier ikke nei takk hvis noen byr meg på multer, men det er ikke sånn at jeg absolutt må ha. Tror jeg rett og slett ikke er vant til de siden vi ikke har de her nede. Er man heldig og vet om de rette stedene, kan man sikkert finne ett og annet bær bare.

      Ikke frist meg!!! :p

      Liker

      1. Tror ikke Amanda er blant de verste med innbilt, selv om det er slitsomt nok. Er så mange av tispene som har det, at man nesten må rekne med «noe».

       Det går bra med foten, vil si begge nå, så får jeg lære meg å dra til meg føttene når Amanda er i nærheten 😆

       Hadde ikke moltene vært så «sjeldne», så tviler jeg på at de hadde vært så populære.

       Bare vent på bildene fra høsten her du, til og med jeg som bor her ser at det er veldig vakkert med høstens farger i fjellet. Noen ganger kan høsten være bedre å gå tur i også, i forhold til sommeren 🙂

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.