Den hodeløse BB

Jeg kan ikke huske at noen av de andre hundene våre har herjet og tullet så mye med gardinene som det Amanda har gjort, og fremdeles gjør. Nå tuller hun heldigvis mer enn hun herjer.
Mens hun var valp måtte gardinene i lange perioder ligge på gardinbrettet… Nå holder det lenge å kle seg ut med de, hun har både en og to gardiner som slør rett som det er. Da står hun på stuegulvet med to gardiner på kropp og hode, og ser litt snål ut. Får jo sjelden tatt bilde av dette, men fikk med den hodeløse BB i helgen.
Kanskje det kan bli nye gardiner til neste år…

Er det dette som heter å miste hodet...
Er det dette som heter å miste hodet…

 

I går kveld gadd jeg ikke ta henne med når jeg la meg, mannen hadde lagt seg tidligere. Vanligvis stenger vi grinden inn til stue og kjøkken når vi legger oss, så Amanda ikke får være der om natten. Men i går kveld lå hun så godt i stuen, og ikke noen reaksjon når jeg gikk på badet for å pusse tenner, så da gikk jeg bare å la meg.
30 sekunder etter jeg la meg så hørte jeg henne komme tuslende, Var visst ikke så moro å ligge alene i stuen.
Tidligere i vår glemte jeg å lukke grinden når jeg dro på jobb, men Amanda hadde ikke engang vært i stue/kjøkken så det ut til, vanedyr.

Amanda er såpass stor.. (gammel) at hun har roet ned mye, MÅ ikke ha oppmerksomhet hele tiden, selv om det kan se slik ut. Hun liker ihvertfall godt å være der vi er…

Sukk, må ligge her helt alene jeg da
Sukk, må ligge her helt alene jeg da

 

Litt nærmere...
Litt nærmere…

 

Ah, der ja, kveldsredningen var nær
Ah, der ja, kveldsredningen var nær

 

Amanda får nemlig ikke være oppi sofaen…

 

Jeg bestilte regndekken til Amanda fredag, i dag kom det. Jeg var så spent, for sto mellom to str, og var veldig usikker på hvilken str jeg skulle bestille. Målte Amanda x antall ganger, og veide for og imot, kom fram til at jeg kom til å bestille feil uansett, så tok den største jeg tenkte på.
Kom hjem, pakket ut dekkenet og så på det. Det så stort ut, men så prøvde vi det på Amanda, og det var alt for lite. Fatter ikke at det ikke passet, og så irriterende. Men da får vi bytte det i neste str, og det er jeg spent på hvordan det blir. Får håpe på oppholdsvær så lenge…

 

 

 

2 kommentarer om “Den hodeløse BB

 1. Hodeløse dyr kan være veldig festlige så lenge de ikke gjør noe annet enn å gjemme hodet i gardinene eller leke brud 😉 Blir noe helt annet hvis de herjer og drar i gardinene, det har jeg heldigvis sluppet med alle mine hunder.
  Den nærheten har kommet mer og mer hos Nairo også. Han har ikke vært noen kosehund i det hele tatt, og det har vi savnet, men de siste månedene har han søkt mer og mer til oss for å få nettopp kos. Nå får jo han lov til å komme opp i sofaen, men han kommer aldri opp for å få kos, han skal bare dele 2-seteren med meg og sove 🙂
  Så trøttsomt med dekkenet! Håper neste størrelse passer og at du blir fornøyd!

  Liker

  1. Amanda herjet så med gardinene i perioder at det er rart vi har gardiner. Nå er de veldig gamle, så er ikke noen krise, men er liksom ikke greit å ha en hund som henger i gardinene for det.
   Rart hvor forskjellige hundene er, men det forandrer seg ofte etter litt, Amanda har heldigvis vært veldig kosen,men har nesten vært for mye, nå er hun mye mer rolig av seg også, men det er nok fordi hun er blitt mer voksen *host*.
   Neste str må passe, det skal være til hunder som er langt større enn Amanda er,så er veldig spent.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..