Vårfølelse

Blir mye vår for tiden 🙂

I dag var det å fortsette med å rake plen, som tar sin tid. Jeg er mildt sagt lei plen… vi har litt for mye av den. Var ute noen timer i dag, men er enda ikke halvveis kommet. Har fått tatt der det var mest hundmøkk, men er igjen rundt alt av bærbusker og mye mer. Jaja, får være glad våren varer lenge.
Kjenner jeg er passe maroder i armer i kveld, ikke vant til de bevegelsene med riven. Men det var kjempegodt å være ute litt, Amanda har kost seg også. Amanda trodde i lange perioder at hun var en fuglhund… Linerlen var spesielt spennende, og hun kom farlig nær også.
Hun satt å observerte en del, nå er det heldigvis lørdag, så da var det en del etter veien her, da blir det ikke så kjedelig. Etterhvert ga hun litt opp og gikk å la seg nede ved huset, hun regnet vel med at jeg kunne passe på litt også. Neida, hun lå med øyner og ører åpne, for å være sikker på at ikke noe kunne skje uten at hun fikk det med seg.
Vi gikk inn igjen litt før det var tid for kveldsmat for Amanda, og etterpå ble det litt veranda tid.
Jeg jobbet jo iherdig ute i dag, og var forholdsvis bra vær, så ble varm… skulle inn å hente meg litt å drikke, og tittet raskt bort på temperaturmåleren, ikke rart jeg syntes det var bra, var hele 6.7 varmegrader ute, og jeg var jo i sola også, der er mye varmere… Følelsen av vår er herlig 🙄

Har ikke tatt noen bilder ute i dag, slik er det når man er så travelt opptatt… men har et fint bilde av en modig Amanda fra en av de andre turene våre siste tiden

trerot og hund

Hun er vanligvis så skeptisk til alle røtter oppi skogen, men denne her var tydeligvis spennende. Jeg synes ikke det er så spennende… og ser egentlig helst at Amanda heller ikke kryper under på denne måten her, man vet jo aldri hvem som kan være innerst inne der, julenissen foreksempel…

Jeg har laget middag i dag, bl.a potetsalater, det er lenge siden jeg har laget, så passet bra med det til spekeskinke og «grønn» salat.

potetsalatOppskrift blir lagt ut før eller etter dette innlegget.

Og etter mat er det greit med litt godteri! Jeg ble nesten glad da jeg oppdaget nytt godteri på butikken i dag

godteri med venner

Jeg er veldig glad i godteri, men blir lei av det etterhvert, så når jeg så nye poser var jeg veldig klar for å prøve.
Det var godt alt som var oppi posene, men kunne vel tenkt meg at Melkesjokolade med venner og Japp med venner hadde hatt noen flere venner… Noen ganger er antall venner viktig!

4 kommentarer om “Vårfølelse

  1. Å rake plen er vel noe av det verste jeg vet, sammen med å luke. Føler at armene mine er i ferd med å ramle av etter 5 minutter med raking, så jeg skal love deg at her rakes det ikke mye. Det som ligger på plenen får være med gjennom gressklipperen, så det rakes egentlig bare der gressklipperen ikke skal.
    *ler og ler og ler* Så det var DER dere hørte julenissen! Er bombesikker på at det er en av lagringsplassene hans, så be Amanda lete mer under der 😉

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..