Is, vann og tv-program fra Skjåk

Det var en sann fryd å gå tur med Amanda i går, skal mye til før jeg klager på henne og turgåing igjen (vel, med min hukommelse blir det vel ikke så lenge likevel). Men det ble en fin tur.
Mannen hadde med Kaos på tur senere på kvelden, og de gikk ned til elven og gikk tur der. Jeg liker meg godt ved elven så fant ut at da tar jeg og Amanda en rask tur der i kveld. Er igjen såpass mye is der at det er greit å gå. Vi skulle holde oss på isen, for er ikke så enkelt å gå nede på steinene. Amanda har jo ikke vett til å passe seg på isen heller, selv om jeg pekte på og fortalte henne om de tynne kantene, og at om vi gikk dit så brakk isen under oss og vi falt ned, så skulle hun jo selvsagt ut på de kantene.
Etterhvert så gikk vi ned på steinene likevel, og Amanda var forbausende flink til å gå der, men hun fikk styre selv hvor hun gikk, og hvor fort. Hun forsvant ut i vannet, så rart! Jeg hadde glemt at hun er glad i vann, men er såpass kaldt at hun fikk ikke gå ute i vannet så lenge eller mye. Men var utrolig mye lukter og nytt for henne,hun koste seg bra der, så vi skal ned dit at en annen kveld.

Det var jo mye is… (Amanda holder på å gjøre oss sprø for tiden, hun maser for å ut, og så er det bare for å spise is/snø, morsomt!)

Åå, så mye is!
Åå, så mye is!

 

Gnafser i seg
Gnafser i seg

 

Slafser litt
Slafser litt

 

Yummi
Yummi

 

 

 

Så har vi fått adresse 😀
Det var på tide, vi har hatt bare postnummer og sted, ingen adresse.

 

«Klaus «på kanten» Sonstad lagar program frå Skjåk»

Står det her, kan lese om programmet her også. Litt morsomt at det blir en del fra Skjåk, tror jeg… Tv-program fra Skjåk begynner å bli en vane 😀
Vet om noen som allerede har fått mail om deltagelse, så dette kan bli spennende.

 

 

6 kommentarer om “Is, vann og tv-program fra Skjåk

 1. Jeg mener ikke at du skal skrive adressen din, men har dere fått stedsnavn eller gatenavn? Og hvis det er gatenavn dere har fått, måtte dere da betale for det? Jeg har bare stedsnavn + postnummer og poststed, men det eksisterer gatenavn her. Jeg har bare hørt rykter om at man må betale for å få gateadresse, og selv om det selvsagt er fint om ambulanse osv lettere kan finne frem, så gidder jeg ikke betale for det akkurat.
  Bildene dine ser skikkelig vårlige ut! Sola skinner, det renner vann i elven, og Amanda hjelper til med å bli kvitt snø 🙂

  Liker

  1. Hjelp! Nå spør du vanskelig… Det er navnet på veien her og et nummer 😛
   Vi har ikke betalt noe for det, og tror neppe vi må gjøre det heller. Men må jo ha opp husnummerskilt, men kan ikke tenke meg at det koster så mye.
   På mange måter blir det greit med adresse, med tanke på alle steder man må fylle inn adresse, og ikke kommer videre før man har fylt inn noe… Og så var det dette med ambulanse også ja.

   Liker

   1. Da har du nok fått en gateadresse ja 🙂 Nei, husnummerskilt koster ikke store greiene, kommer helt an på hvor fint og «fancy» du skal ha det 🙂 Jeg synes faktisk det er mer koselig med et «gårdsnavn» (er ikke det jeg har altså) enn en gateadresse, men jeg forstår jo viktigheten av en adresse det er lett å finne frem til. De er i gang med å skulle fikse gateadresser på hytteområdet vårt også.

    Liker

    1. Jeg skal ha det største og flotteste de har 😀
     Neida, blir nok et ordinært ett, men det kommer til å bli plassert «feil», blir så dumt å plassere det til høyre for inngangsdør. Det fulgte med retningslinjer, forskrifter og paragrafer for hvordan alt skal gjøres… Hehe.
     Men vi har jo egentlig stedsnavn også, tror jeg. Er det jeg ofte har brukt som adresse, siden stedet her heter Skogheim.
     Herlighet, ble lettere forvirret av dette adresse greiene jeg :mrgreen:

     Liker

     1. Hvis f.eks. inngangsdøra er på motsatt side av innkjørselen, er det jo verdens dummeste sted å ha husnummer. Jeg trodde regelen var at det skulle være synlig fra veien. Men at det følger med papirer på tykkelse med et leksikon, som liksom skal være i hjelp til å forklare hvor det skal stå, det tviler jeg ikke et sekund på!

      Liker

      1. Det var bare ett ark, men det sto mye på det ene arket 😉 Var henvisninger hit og dit. Og ang hvor skiltet skal være så står det «der tilhøva ligg til rette, plasseras til høgre for alle inngangsdører og innkjøring fra veg». Så kan vel si at tilhøva ikke ligg til rette for det her… vi får heller passe på at det blir riktig høyde, som er 2,5 m over bakken…

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..