Trøtt

Amanda har vel sovet maks 1/2 time sammenhengende i natt, og det vil da si at jeg har fått like lite søvn. Grunnen er enkel, hun ble dopet ned hos vet. i går, og var da veldig avslappet hele kvelden…
Det må da bli tatt igjen en gang, og det vil si i natt. Hun har gått fram og tilbake, mast og «pistret», og rett å slett ikke vært helt i «form». Nå ser det ut til at hun begynner å bli seg selv igjen.
Grunnen til at hun ble dopet var at hun skulle klippe klør… den historien har jeg skrevet før. Men det positive er forresten at vi nå kan klappe og ta mye på labbene hennes uten reaksjon. Det har blitt så mye bedre,men så har vi øvd mye og tatt det langsomt. Fra å knapt kunne se på labbene til å holde de, stryke på de, klappe hele labben og ta labben i hånda.
Hadde hun ikke hatt så voldsom reaksjon som hun hadde så hadde jeg nok bare sagt nok, og klippet. Men valgte å ta det på en annen måte.Jeg var veldig fristet til å prøve å klippe klørne selv, men fant ut at det kanskje var tidlig, kjedelig å ødelegge all den «treningen» på å prøve for tidlig. Så da får vi se, har ihvertfall håp om å kunne klippe klørne henne igjen nå.
Ellers var alt i orden med henne, hun fikk vaksinasjon, sjekket tenner, lyttet på henne, og undersøkte labber.
Jeg har fått labbene hennes undersøkt før også, jeg blir jo nesten paranoid av alt snakket om «alle» syke Boerboel.Så da Amanda begynte å protestere på kloklippingen, og nesten fikk sammenbrudd når vi skulle prøve, var det furunkulose det første jeg tenkte på, og selvsagt slikket hun seg på føttene også… Hun slikket og vasket seg andre steder også…

Furunkulose er en «skummel» sykdom (kan lese om den her),  jeg vet at noen Boerboel har hatt det, og andre har det, men det er dessverre slik at ingen hunderaser er 100% sykdomsfri.
Amanda fikk ihvertfall «skryt» for fine labber, og ikke tegn til noe som helst galt på de, slik var det forrige gang vi sjekket også.
Det er dessuten kommet en «ny» og bedre vaksine mot furunkulose til hund, som i mange tilfeller viser seg å fungere bra. 

Var greit å ha en god og sikker sikkerhetssele til hund i bilen når vi skulle hjem (har skrevet om den her), Amanda lå sikkert, og godt.

Boerboel i bil

 

 

Så kom jo «besøk» i går kveld, og en av de har lekt kamikazekatt i natt og morgentimene. Jeg ga jo opp i løpet av natten, og sto opp sammen med Amanda. Og her framme er jo Duke også… Han var jo selvsagt glad for selskap… og så ingen grunn til å ligge «lavt i terrenget». Jeg er jo litt glad i denne Duken, så flyttet han et par ganger…
Amanda gjør ikke så mye av han, så lenge han ikke spankulerer rett foran nesen hennes. Er greit om han holder seg på litt avstand, og nå har han «inngjerdet» plass inne også, om han vil…

Her er hva han synes om saken

Sibirkatt

 

Legg forresten merke til teppet som jeg har lagt fram til han… Han er jo en katt…

 

Ellers ser det ut til at det endelig skal bli litt bedre vær, er i skrivende stund -15!

 

Og så et snutebilde til slutt, vi må jo utveksle litt bakterier, når jeg tenker etter så håper jeg ikke Amanda har nesemidd…

 

Boerboel

 

 

 

4 kommentarer om “Trøtt

 1. Så utrolig kjedelig å ha sånne netter! Bank i bordet, så er det ikke så ofte Nairo har netter hvor han sover dårlig, men jeg skal love deg at jeg blir grinete hvis det først skjer.
  Bra at Amanda er frisk og fin! Skal snart til veterinæren med Nairo selv, håper ikke de finner noe galt 🙂

  Liker

  1. Det merkes godt etter en slik natt, sov heldigvis igjen på dagen. Og hjelper jo også å vite hvorfor Amanda var slik, og at det er bare den natten.
   Krysser fingrene for Nairo også 🙂

   Liker

 2. Huffda, så kjedelig natt ja :(.
  Og artig at det er fremgang med labbene etter mye trening :). Og selvsagt at hun er frisk og fin etter vet-besøket 🙂

  Haha, ser at Duke er typisk katt :p. Ingen vits i å lage liggeplasser til Gilbert og Molly heller.

  Liker

  1. Heldigvis fått hvilt ut litt nå 🙂
   Den framgangen med labbene har vært helt utrolig, selv om vi egentlig har tatt det sakte. Amanda kommer jo med labbene selv, og legger de i hånden til oss, osv.
   Greit å være så sjelden til vet,siden vi nesten hadde klippekort i fjor. Men var jo egentlig bare småting.

   Typisk katt ja, han er jo «morsom», og jeg synes det er morsomt å følge med på hvordan han er, har ikke hatt katter selv siden jeg var liten unge, så kan fint lite om katter.
   Men har funnet ut at katter er veldig like hunder, slik at det er utrolig mange forskjellige typer av de, og det er jo flott 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..